Συνεργασία Αλαφούζου – Λάτση στον ΣΚΑΙ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ακόμη και από το στόχο για τη δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, την κριτική του Γιάννη Αλαφούζου στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες και τη φάση της «ωριμότητας» στην οποία εισέρχεται ο ΣΚΑΙ η οποία σηματοδοτείται από τον εμπλουτισμό του προγράμματος με ψυχαγωγικές εκπομπές… Η είδηση από τη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού είναι η συνεργασία με την οικογένεια Λάτση μέσω του ομώνυμου Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα η συνεργασία Αλαφούζου – Λάτση θα αποτυπωθεί με μια ιδιαίτερα φιλόδοξη και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορική παραγωγή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού… Και θα εστιάζει στη ζωή των αρχαίων ελλήνων, με έμφαση στις διατροφικές τους συνήθειες. Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη, το Κάιρο και τη Ρώμη. Το εξαιρετικά υψηλού επιπέδου project που χρηματοδοτεί η πλευρά Λάτση θα μυεί με εντυπωσιακό τρόπο κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας τον τηλεθεατή στις συνήθειες των αρχαίων ελλήνων φωτίζοντας σημαντικές και άγνωστες λεπτομέρειες, με αναπαραστάσεις και ακριβείς προσημειώσεις κάτω από την καθοδήγηση επιστημονικών συμβούλων.

Πρόκειται λοιπόν για μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή, αλλά και μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Λάτση – Αλαφούζου που δεν αποκλείεται να έχει συνέχεια και σε άλλα επίπεδα.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !