Αυτή είναι η αστρονομική αμοιβή πασίγνωστου ηθοποιού για να πει το «ναι» σε σειρά που βρίσκεται στα σκαριά!

Είναι μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες... Είναι ένας ηθοποιός που έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο του θεάματος... Είναι ένας ηθοποιός που οι φαν του είναι στρατιές ολόκληρες ή μάλλον χώρες ολόκληρες. Είναι ένας ηθοποιός που μας έχει χαρίσει δεκάδες συγκλονιστικές ερμηνείες, γι ΄αυτό και όλοι μας τον έχουμε λατρέψει!

Ο λόγος τόση ώρα για τον αφοπλιστικά ταλαντούχο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος για ακόμα μία φορά αποφάσισε μετά την μεγάλη οθόνη, να πει το μεγάλο "ναι" και στη μικρή οθόνη, με τους παραγωγούς να του στρώνουν κόκκινο χαλί και να προσφέρουν στα πόδια του ένα αστρονομικό ποσό για αμοιβλή.

Λεπτομέρειες για τη νέα τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές. Αυτό ,όμως, που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι η αμοιβή του για κάθε επεισόδιο που θα εμφανίζεται θα αγγίζει το τρελό ποσό των 765.000 ευρώ!!!

Την τηλεοπτική σειρά αγόρασε το Amazon, με το συνολικό κόστος της συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής και στο δίκτυο ανέρχεται στα 145 εκατ. ευρώ, ενώ δίπλα στο Ντε Νίρο θα παίζει και η Τζούλιαν Μουρ.
tlife.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: