Αντώνης Αντωνίου για ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ:«Ρωτάω και μου λένε ότι πάμε καλά...»


Ο Αντώνης Αντωνίου πρωταγωνιστεί στο κωμικό σίριαλ,«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό,''Down Town'' Κύπρου, και απάντησε μέσα σ' άλλα στο αν υπάρχει ο κίνδυνος της φθίνουσας πορείας... 


«Αφού όλοι συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας και υπάρχει ακόμα κέφι και μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε, δεν βρίσκω τον λόγο να συμβεί αυτό. Η πτώση έρχεται όταν κουράζεσαι εσύ και συνεπώς κουράζεται και το κοινό. Αν τηρούνται οι προδιαγραφές, δεν υπάρχει κανόνας που να αποκλείει τη συνεχή επιτυχία. Υπάρχουν σειρές στο εξωτερικό που φτάνουν και τα δέκα χρόνια. Όταν κάτι αρέσει, δύσκολα το σταματάς».

Όσο για το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης; 

«Όχι πολύ. Δεν είμαι από εκείνους που, μόλις πρωτοπάνε στο γύρισμα, θα πουν ''τι κάναμε χθες, παιδιά;''. Θέλω να έχω μία γενική γνώση για την πορεία της σειράς, αλλά όχι όλες τις λεπτομέρειες. Ρωτάω και μου λένε ότι πάμε καλά. Αυτό μου φτάνει. Και χαίρομαι που πάμε καλά! Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αλλά δεν θα ρωτήσω αν ξεπεράσαμε τον ένα ή τον άλλον. Σημειώνω μόνο ότι κρατάμε ακόμα το ενδιαφέρον του κόσμου».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: