Λαμπρόπουλος: «Το χιούμορ μου είναι απλά ο λόγος που τρώω τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη»

Unknown
0
Φέτος ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού. 

 «Είμαι χαρούμενος, γιατί βλέπω ότι σίγα σιγά το πλάνο μου για απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο των media γίνεται πραγματικότητα. Μετά το Netwix και το "DWTS" ήρθε το "Όλα ξεκόλλα". Αν καταφέρω σύντομα να πάρω και τη θέση του Θέμου, τότε πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι σούπερ, όχι μόνο για μένα αλλά και για τον ΑΝΤΙ» λέει στην «Espresso» ο παρουσιαστής, ενώ σε ερώτηση αν το σατιρικό talk show του Αναστασιάδη ήταν από τις εκπομπές με τις οποίες ήθελε να συνεργαστεί, απαντάει με ειλικρίνεια: «Είχα προτάσεις για πολλές εκπομπές του ΑΝΤΙ. Το "Μπρούσκο", το δελτίο ειδήσεων, το δελτίο καιρού, το "Όλα ξεκόλλα", ενώ, τέλος, μου προτάθηκε και η θέση του γενικού διευθυντή του ομίλου. Μου άρεσαν όλες. Τελικά, ύστερα από αφόρητη πίεση και κρεβατομουρμούρα της Δούκισσας, επέλεξα το "Όλα"».

Ο Φάνης έχει μια ιδιαίτερη σχέση  με τα ευτράπελα. «Στο πρώτο γύρισμα της σεζόν είχαμε καλεσμένο τον ολυμπιονίκη μας Λεύτερη Πετρούνια και του ζήτησα να με βαθμολογήσει σε μια μίνι επίδειξη ενόργανης που είχα διοργανώσει γι' αυτόν. Την ώρα που έκανα το περίφημο κατακόρυφο, γλίστρησε η παλάμη μου από το πάτωμα και προσγειώθηκα πάνω του. Όπως καταλαβαίνεις, ένιωσα τεράστια ντροπή και προσπάθησα να δικαιολογήσω τη ν αποτυχία μου με χιούμορ. Ευτυχώς για έμενα ο Λευτέρης, πέρα από μεγάλος αθλητής, είναι και "με γάλο" άτομο. Ξεκαρδίστηκε στα γέλια κι αυτός κι όλα καλά!».

Είναι, άραγε, το χιούμορ «ασπίδα» για τον Φάνη στην καθημερινότητα;
«Οχι... Το χιούμορ μου είναι απλά ο λόγος που τρώω τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη από τις γυναίκες. Ευτυχώς με ερωτεύτηκε η Δούκισσα και βρήκα κι εγώ τη "φωλίτσα" μου. Απλά, σας παρακαλώ, μην της το πείτε» απαντάει ο συμπαθέστατος παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !