Χριστιάνα Μούζουρα για ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:«Αναμένουμε για το τι θα γράψουν τα μαγικά χέρια της Βάνας»


Η Χριστιάνα Μούζουρα πρωταγωνιστεί,με διπλό ρόλο,στην επιτυχημένη,καθημερινή σειρά της Βάνας Δημητρίου,''Δίδυμα Φεγγάρια''. Η ηθοποιός,σε πρόσφατη συνέντευξή της,αναφέρεται στον ρόλο αλλά και την εξέλιξη της υπόθεσης...

Τι τέλος θα ήθελε να έχει η σειρά και η Αγάπη με την Ελισάβετ;

''Αυτό που θα ήθελαν και αυτές και όλος ο κόσμος. Να τα βρουν και να δώσουν η μια στην άλλη αληθινή αγάπη''.

Η Αγάπη θα εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις; 

''Είναι ο τρόπος άμυνας. Αν αφεθεί και βάλει στην άκρη τον εγωισμό, θα αλλάξει και η στάση και συμπεριφορά απέναντι σε όλους'' .

Τελικά, θα δώσει μια πραγματική ευκαιρία στη σχέση με την αδελφή της; 

''Αυτό δεν το ξέρω. αλλά θα το ήθελα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Βάνα Δημητρίου και περιμένω με ανυπομονησία, όπως και εσείς,την εξέλιξη αυτής της σχέσης''.

Μέχρι πότε θα αρνείται να δώσει μια ευκαιρία στην Αλίκη ώστε να έρθουν πιο κοντά; 

''Κάποια στιγμή θα μαλακώσει και θα δώσει την ευκαιρία στην Αλίκη. Η Αγάπη με αυτή της τη στάση νομίζει ότι προστατεύει τον εαυτό της,θέλει να δείχνει σκληρή αλλά δεν είναι''.

Το τέλος με τον Φίλιππο είναι οριστικά ή θα είναι ξανά μαζί; 

''Με τον Φίλιππο η Αγάπη βίωσε τον απόλυτο, τον αληθινό έρωτα. Βρήκε σε αυτόν την ασφάλεια και την ειλικρίνεια που δεν είχε στον γάμο της με τον Στέργιο. Οπότε αναμένουμε και εδώ για το τι θα γράψουν τα μαγικά χέρια της Βάνας''.

Τv serial

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: