Ελένη Γερασιμίδου: Μέσα στο σπίτι μπορεί να συγκρουστούμε, να φωνάξουμε, να νομίζει η γειτονιά ότι σκοτωνόμαστε....


Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου.Έχετε μια σπάνια και σπουδαία σύζυγο σας, που διαρκεί πολλά χρόνια.

Είμαστε μαζί σχεδόν 37 χρόνια, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σπάνια και σπουδαία η σχέση, είναι πολύ φυσιολογική, έχει πολύ μεγάλες διακυμάνσεις, καθημερινά, όχι σοβαρές, που να κινδυνέψει κάτι. Όλοι μας μέσα στο σπίτι μπορεί να συγκρουστούμε, να φωνάξουμε, να νομίζει η γειτονιά ότι σκοτωνόμαστε, κι εμείς σε λίγο είμαστε πάλι μια χαρά. Δεν κάνουμε κάποια ιδιαίτερη φροντίδα γι’ αυτό, εκτός από το ότι αγαπιόμαστε - αυτό είναι γεγονός, θαυμάζω σε άλλες γυναίκες ότι αδυνατίζουν για τον άντρα τους, πηγαίνουν στο κομμωτήριο για τον άντρα τους... Εγώ είμαι αυτή που είμαι, παρούσα για τον άντρα μου σε όλες τις ώρες, τις καλές και τις κακές. Οι γυναίκες κάνουν τις πιο πολλές θυσίες. Ο γάμος συμφέρει τον άντρα, κι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είμαστε και οι δύο τυχεροί που δεν υποκύψαμε στη λύση των χωρισμών. Πολύ εύκολα μπορεί να χωρίσει κάποιος.

Κινδύνεψε από κάτι ο γάμος σας;

Όχι, δεν κινδύνεψε, αλλά έχουν συμβεί διάφορα Δεν θα λοξοκοιτάξει; Όλοι λοξοκοιτάνε... Νομίζουν ότι το κάνουν κρυφά, τους παίρνεις χαμπάρι, τους το λες κιόλας και το αρνούνται. Όλα υπάρχουν σ' ένα γάμο. Τα πταίσματα συγχωρούνται.

Πηγή: Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: