Το ξέσπασμα γνωστής αρχισυντάκτριας για τα νούμερα τηλεθέασης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη και στο κατά πόσο η ξανθιά παρουσιάστρια σημειώνει υψηλές ή χαμηλές πτήσεις.Η έμπειρη αρχισυντάκτρια Φιλιώ Γιαννακοπούλου(φέτος βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" με τη Ναταλία Γερμανού στο Έψιλον) μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έγραψε ένα κείμενο,ξεσπώντας ενάντια σε αυτούς που επιλέγουν να αποκρύπτουν πως η Ελένη Μενεγάκη στα νεανικά κοινά είναι πρώτη στη μεσημεριανή ζώνη.Συγκκριμένα δημοσίευσε τα εξής:

"Παιδακια να ξεκαθαρισουμε κατι γιατι εκνευριζομαι αφανταστα με την αδικια και με το καθε "λαμογιο" συναδελφο που εξυπηρετει συμφεροντα... Και ας τολμησει να μιλησει κανενας !!!! Στον Ant1 , Alpha, Mega τα νουμερα που παιρνουν καθημερινα αφορουν μονο το νεανικο κοινο 15-44 , ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Οταν τα νουμερα αυτα ειναι χαμηλoτερα του μεσου ορου του καναλιου τοτε εχουν θεμα.. Δεν μπορειτε λοιπον να αναφερεστε πχ στα γενικα της Ελενης Μενεγακη και να μην λετε οτι στα νεανικα ειναι πρωτη με μεγαλη διαφορα.. ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ?? Αντε καντε σωστα τη δουλεια σας , που σιγα την ειδηση κιολας και τη δημοσιογραφια που κανετε"

Υ.Γ Είναι στιγμές που το tvnea.com αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως κάνει σωστά τη δουλειά του.Καθημερινά οι αναγνώστες μας έχουν πρόσβαση τόσο στο σύνολο,αλλά και στο νεανικό κοινό των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !