Άλλη μια εβδομάδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ...

Αύριο, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου,στη 12.50, η εκπομπή ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ,μας παρουσιάζει την επίσκεψη της Μαρί Κυριακού στην Ιορδανία.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, Emergency Lessons, η Μαρί Κυριακού επισκέφθηκε την μεγαλύτερη κατασκήνωση προσφύγων του κόσμου στο Ζαατάρι της Ιορδανίας. Εκεί γνώρισε τη Φατίμα και τον Μούσα,δύο μαθητές από τη Συρία που φοιτούν στα σχολεία του Ζαατάρι, με όνειρο να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην πατρίδα τους και να ζήσουν ελεύθεροι.

Την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μάς εξηγεί το πόσο σημαντική είναι η άσκηση για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης.

Την Τετάρτη ,9 Νοεμβρίου, η εκπομπή  παρουσιάζει την σπουδαιότητα του ρόλου του παππού και της γιαγιάς στην οικογένεια.

Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Εθελοντικό Κίνημα Κομμωτών, «Κομμωτές Καρδιάς». Πρόκειται για μια ομάδα κομμωτών αλλά και άλλων επαγγελματιών ομορφιάς, που έχει στόχο να χαρίζει ομορφιά και χαμόγελα όπου υπάρχει ανάγκη.

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, η εκπομπή, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, μας ενημερώνει για τον καρκίνο του μαστού στην εγκυμοσύνη ,και τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου κατά τη διάρκεια της κύησης.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: