Ληστεψαν την Τιτίκα Σαριγκούλη.

0
Η Τιτίκα Σαριγκούλη έπεσε θύμα κλοπής καθώς διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο σπίτι της.


Η 82χρονη ηθοποιός όπως εξομολογήθηκε της πήραν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της όταν μπήκαν άγνωστοι στο σπίτι της στο Μεταξουργείο.

«Ήταν 11 η ώρα του περασμένου Σαββάτου, όταν πήγα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο απέναντι από το σπίτι μου. Επιστρέφοντας μπήκα στην κρεβατοκάμαρα και είδα ανοιχτό το ντουλαπάκι όπου βρίσκονταν τα κοσμήματα μου. Βγαίνω στην αυλή, βλέπω έναν μελαψό άντρα -δεν ξέρω αν ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός, μάλλον το δεύτερο- να ανεβαίνει τρέχοντας τη σιδερένια σκάλα και να κατευθύνεται στην ταράτσα. Από εκεί πήδηξε κάτω και έφυγε. Είναι έξι μέτρα από την ταράτσα στον δρόμο, απορώ πώς δεν σκοτώθηκε. Τι είναι αυτοί, βρε; Σκέτες μαϊμούδες».

 Και πρόσθεσε μιλώντας στην espresso: «Δεν στενοχωριέμαι τόσο για τα μπιζού μου, που -αν και είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία- ήταν φο, αφού από αυτά ο κλέφτης δεν πρόκειται να πάρει ούτε 20 ευρώ.

 Στενοχωρήθηκα για το ασημένιο δαχτυλίδι της αγίας Αικατερίνης, το οποίο μου είχε χαρίσει ο γέρων Χαλκηδόνος Αθανάσιος, ο μοναδικός άντρας που μου χάρισε δαχτυλίδι. Είναι το μοναδικό δαχτυλίδι που φόρεσα στη ζωή μου και γι' αυτό κάποιοι το αποκάλεσαν χαριτολογώντας "ο ιερός αρραβώνας μου"».

 gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !