Λάκης Λαζόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά αν θα κάνει το «Αλ Τσαντίρι» στην ΕΡΤ

0

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει το τηλεοπτικό μέλλον του Λάκη Λαζόπουλου, μετά και τις τελευταίες φήμες που τον θέλουν να στήνει το «Τσαντίρι» του στην ΕΡΤ. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός σχολίασε, για πρώτη φορά, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Δημόσιο, τον φορέα δηλαδή στον οποίο ανήκει και το κρατικό κανάλι. 

«Είμαι εκεί που ήμουν! Έκανα την δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω. Ή θα την κάνω, ή δεν θα την κάνω… Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι, με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στην πρεμιέρα του «Όλα Ξεκόλλα», όταν ρωτήθηκε για αν παραμένει στον Alpha, καθώς φήμες τον ήθελαν «στα μαχαίρια» με τον Δημήτρη Κοντομηνά, λόγω της στάσης του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. 

Λίγες ημέρες αργότερα, η εφημερίδα «Παρόν» υποστήριξε πως το «Αλ Τσαντίρι» θα προβάλλεται από την ΕΡΤ, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων από του χρήστες των social media, λόγω και της καταφανούς υποστήριξης του Λάκη Λαζόπουλου στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Την ευθύνη την αντέχω, την δουλειά την αντέχω, αλλά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να έχω σχέση με το Δημόσιο, θέλω να δημιουργώ ιδιωτικά. Είμαι σε φάση που δημιουργώ μία νέα προοπτική. Παρακολουθώ που βρίσκεται η ψυχή μου, που βρίσκομαι εγώ και διακρίνω που πάω», αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη, όπως ανέφεραν στο «La Biri Biri». Σύμφωνα με την εκπομπή, η δήλωση ερμηνεύεται ως διάψευση του δημοσιεύματος για την ΕΡΤ, ενώ το «Αλ Τσαντίρι» παραμένει στον Alpha και το τι μέλλει γενέσθαι θα κριθεί τον Φεβρουάριο, οπότε και έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !