Πλησιάζουν τα επεισόδια...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μιλά για τα νέα επεισόδια της εκπομπής του Alpha, που θα προβληθούν από το 2017

Τη γλυκιά κυρία Ανθούλα, που φτιάχνει ακόμη με το ίδιο μεράκι γλυκό σταφύλι και ντοματάκι στην Ιμβρο, ελληνικές οικογένειες που διατηρούν ταβέρνες με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στην Τένεδο, αλλά και Ελληνες μάγειρες στην Πόλη και την Αλικαρνασσό συναντά η Μαρία Εκμεκτσίογλου στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς εκπομπής του Alpha «Από την Πόλη στην Ανατολή», που θα δούμε από το 2017.

Συναντήσαμε τη συμπαθέστατη σεφ σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο και μας μίλησε για τα νέα τηλεοπτικά και εκδοτικά σχέδιά της.
«Αφού ξεπεράστηκαν, για το καλό πολλών ανθρώπων, τα προβλήματα που προέκυψαν στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, ξεκινήσαμε τα γυρίσματα των καινούργιων επεισοδίων και, πρώτα ο Θεός, θα είμαστε και πάλι μαζί σας. Κάναμε γυρίσματα σε Ιμβρο, Τένεδο, Πριγκιποννήσια, Πόλη, Aϊβαλί, μέσα σε εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία που τα έχουν Ελληνες.
Νιώθω μεγάλη χαρά που το τηλεοπτικό κοινό αναζητά την εκπομπή, μια παραγωγή που βλέπει όλη η ομογένεια σε Φλόριντα, Ζυρίχη, Βανκούβερ, Παναμά, Βρυξέλλες. Ενας ομογενής στο αεροδρόμιο μου είπε ότι κάθε Κυριακή πρωί παρακολουθεί μαζί με την ελληνική κοινότητα τις εκπομπές μου, τις οποίες ήξερε απέξω και ανακατωτά» αναφέρει με χαρά η μαγείρισσα και συμπληρώνει: «Για μένα η Ελλάδα και η ελληνική κουζίνα είναι η ζωή μου ολόκληρη. Κλείνω οκτώ χρόνια στην τουρκική τηλεόραση με εκπομπή που αφορά αποκλειστικά τις ελληνικές συνταγές.

Φέτος ταξίδεψα σε Καβάλα, Ναύπλιο, Ξάνθη, Χίο, Μονεμβασιά για να κάνω γυρίσματα με παραδοσιακά πιάτα. Μάλιστα, είχα την ευτυχία να βραβευτώ για το βιβλίο “Αρωμα κανέλας” των εκδόσεων Μίνωας, ενώ ετοιμάζω ακόμα μία έκδοση, στα αγγλικά και τα τουρκικά, με τίτλο “Οι κρυφές γωνιές τη Ελλάδας”. Στην Ελλάδα, δε, θα κυκλοφορήσει σύντομα, το “Μικρά γαστρονομικά μυστικά στις παλιές συνοικίες της Πόλης”. Είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Κωνσταντινούπολης».

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !