Τηλεκοντρόλ:Η άνευρη Συμπεθέρα-Κόβεται η Σπυροπούλου;-Το λάθος στην Αρβύλα-Απογειώνεται η Ζήνα-Έρχεται νέο κανάλι ενημερωτικό

2
Καλησπέρα ,φίλοι μου.  Πέμπτη σήμερα, και  είμαι  έτοιμος να πιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.

Πρεμιέρα έκανε η πολυαναμενόμενη  αλλά και πολυδιαφημισμένη σειρά του ΑΝΤ1, «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» .  Τα συναισθήματά ανάμικτα.  Η σειρά διαπραγματεύεται το ΝΑΙ και το ΟΧΙ, σε μια εποχή που ζήσαμε πολλά, και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία (όχι σαν θετικό για την Ελλάδα). Το θετικό στη νέα αυτή σειρά είναι πως δεν έχει ασυνάρτητο σενάριο. Άνευρο τελείως το σενάριο, με ατάκες από παλιότερα σίριαλ ή κλισέ τύπου "Ποιανού τα παιδιά; Του Ζεβεδαίου". Επιφανειακό χιούμορ που έχουμε ήδη παρακολουθήσει και από άλλες σειρές του συγκεκριμένου σεναριογράφου.. Ωραία η ιδέα, κακή η εκτέλεση. Πρόκειται για αστεία που ίσως δέκα χρόνια πριν θα έκαναν πάταγο, αλλά εν έτει 2016 μοιάζουν πολυφορεμένα και απευθυνόμενα σε τηλεθεατές αποχαυνωμένους.  Αλήθεια, βρε παιδιά, ποιος έριξε την ιδέα να μην μπει στους τίτλους αρχής το τραγούδι, Συμπεθέρα. με τους Γιάννη Κατσίγιαννη και Τζένη Κατσίγιαννη, κι έβαλε ένα...;

Κόβεται η Σπυροπούλου; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Όχι μόνο δεν κόβεται η εκπομπή, αλλά ήδη δουλεύουν όλοι πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τα Χριστουγεννιάτικα που θα παίξουν εκείνη την περίοδο. Πάντως, ουδέποτε τέθηκε θέμα κοψίματος ούτε καν έγινε σύσκεψη γι' αυτό…

Τη Δευτέρα έκανε πρεμιέρα και η εκπομπή, Ράδιο Αρβύλα. Η εκπομπή με την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στην κορυφαία της ελληνικής τηλεόρασης, σημείωσε σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης . Η εκπομπή σατίρισε τους πάντες και τα πάντα με υψηλή την αίσθηση του χιούμορ. Αντιθέτως, θεωρώ κάκιστο το σήμα που πέφτει πριν τα διαφημιστικά αλλά και μετά, με τους παρουσιαστές να παίρνουν διάφορες τρελές εκφράσεις και τον κεντρικό παρουσιαστή να φορά τον...ζουρλομανδύα και να ουρλιάζει. Εντάξει, ανεχτήκαμε το τρέιλερ, μια και θα παιζόταν συγκεκριμένες φορές, αλλά, ρε παιδιά ,όχι και σε κάθε εκπομπή , σε κάθε διάλειμμα… Ίσως η εκπομπή θα έπρεπε να σεβαστεί κάποιες καταστάσεις… (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

Ίσως είναι η μοναδική έκπληξη της φετινής χρονιάς. Φυσικά μιλάω για την εκπομπή,  «Αλήθειες με την Ζήνα»,που σημειώνει πραγματικά πολύ καλά ποσοστά ακουμπώντας τα 17αρια σχεδόν σε καθημερινή βάση. Χθες, μάλιστα, Τετάρτη 26/11, χτύπησε  22,7 στο σύνολο και 18,9 στο δυναμικό κοινό.
Βλέπετε, η υπομονή και η επίμονη τόσο της Κουτσελίνη  με όλη την ομάδα που δουλεύει πραγματικά σκληρά τα θέματα, όσο και του STAR, απέδωσε καρπούς. Είμαι ένας από αυτούς που έγραφε στην αρχή πως όλοι δεν είναι για όλους, τελικά για τη Ζήνα, μάλλον είναι!

Ο ΣΚΑΪ24 έρχεται. Η είδηση αυτή ακουγόταν εδώ και καιρό και τελικά το ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Το κανάλι θα είναι θεματικό και θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δηλαδή θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο ενημερωτικά. Θα βγει στην αρχή μέσα από τα συνδρομητικά κανάλια, COSMOTE ΤV , Nova,  αλλά και ιντερνετικά , ενώ στη συνέχεια θα βγει στον αέρα και πανελλαδικά. Άλλωστε, ήδη ο ΣΚΑΪ βλέπουμε ότι αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα και να ασχολείται και με την ψυχαγωγία.

Αυτά τα λίγα σήμερα, από το Τηλεκοντρόλ του TVNEA.COM .Επιστρέφουμε  την επόμενη εβδομάδα, 1/12, σε γιορτινή διάθεση, μια και το TVNEA.COM κλείνει τα 8 του χρόνια!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. όλες οι σειρές του Παπαπέτρου φαίνονται άνευρες και περίεργες στην αρχή. οπότε θα συμβούλευα τον κάθε επίδοξο τηλεκριτικό να περιμένει λίγο μέχρι να φανεί που το πάει η υπόθεση και να γίνουν λίγο γνωστοί και αγαπητοί οι χαρακτήρες, ώστε στη συνέχεια να βγάλουν γέλιο. καμια σειρά του Παπαπέτρου ως τώρα δεν έβγαλε γέλιο από τις ατάκες τόσο, όσο από την ποιότητα του ίδιου του χαρακτήρα. Επίσης, καλό θα ήταν να υπάρχει μία κάποια στήριξη (αρχικά έστω) στην οποιαδήποτε προσπάθεια για μυθοπλασία, αλλιώς θα έχει η τηλεόραση μόνο μπογδάνο, πάνια και πρωινάδικα. για μερικούς βέβαια είναι αρκετά αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που διαφωνω για τη συμπεθερα ειναι οτι εχει ατακες απο προηγουμενες σειρες του παπαπετρου που ηταν οι ατακες?μακαρι να ειχε παρομοιες ατακες.Κατα τ αλλα και εγω περιμενα ως τραγουδι τιτλων το τραγουδι που ειπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !