«Πήγαμε στην Πάολα κι αρχίσαμε να κρατάμε σημειώσεις»

0
Ρόλο… δασκάλας, χωρίς να το γνωρίζει, ανέλαβε η Πάολα την στιγμή που τραγουδούσε, καθώς γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη στο νυχτερινό κέντρο.

Θέλοντας να μπει στο «πετσί του ρόλου», εκείνον μίας λαϊκής τραγουδίστριας των θρυλικών σκυλάδικων της δεκαετίας του ’80, στο «Αυτή η νύχτα μένει», η Λίλα Μπακλέση έπρεπε να επισκεφθεί νυχτερινά κέντρα στα οποία, όπως παραδέχεται, δεν είχε πάει ποτέ, καθώς έχει άλλα μουσικά ακούσματα.

 «Για πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα σε σκυλάδικο. Έπρεπε να μπω στο κλίμα, να δω τι γίνεται εκεί μέσα», λέει, στο «Down Town» και συνεχίζει: «πήγαμε με την Κίρκη Καραλή (σ.σ. την σκηνοθέτιδα της παράστασης, κόρη της Σεμίνας Διγενή) σε ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε η Αννέτα Μαρμαρινού. Μας είπαν ότι πρόκειται για καθαρόαιμο σκυλάδικο, από αυτά που πετούν ακόμα πιάτα πάνω στην πίστα. Πράγματι, έτσι ήταν! Πιάτα, λουλούδια, μέχρι και ένα μπουκάλι βότκα έκαψαν μπροστά μας! Είχε τρομερό ενδιαφέρον, δεν σου κρύβω ότι θέλουμε να ξαναπάμε».

Το… σεμινάριο συνεχίστηκε και πριν από λίγες μέρες, όταν η ηθοποιός πήγε μαζί με την συνάδελφό της, Μαρία Διακοπαναγιώτου, να ακούσουν την Πάολα. «Καθίσαμε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, βγάλαμε χαρτιά και αρχίσαμε να κρατάμε σημειώσεις, που θα μας χρησίμευαν στην παράσταση. Κυρίως σε ό,τι αφορά την κίνησή της πάνω στην πίστα. Έχω πάντως να δηλώσω ότι αυτή η γυναίκα έχει υπέροχη φωνή!», αναφέρει χαρακτηριστικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !