Τσιμιτσέλης για ΠΑΡΤΑΛΙ:«Όταν διάβασα τα πρώτα πέντε επεισόδια γελούσα µόνος µου...»


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμμετείχε στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA,''Κάτω Παρτάλι'',που ως γνωστόν κόπηκε από τον αέρα άδοξα.

Ο ηθοποιός,σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα,''Real'',αναφέρθηκε,μέσα σε άλλα, στη σειρά αυτή...

Είστε από τους ηθοποιούς που δεν έχουν δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές. Πώς αντιδράτε, όµως, όταν διαβάζετε κάποια; 

''Ε, τίποτα... Πάω και σπάω τα µούτρα σ’ αυτόν που το λέει ή το γράφει, κάνω µηνύσεις και τέτοια (σ.σ.: γελάει). Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν η αρνητική κριτική. Για µένα η αντιµετώπιση της αρνητικής κριτικής πρέπει να γίνεται µε τον ίδιο τρόπο µε αυτή της θετικής κριτικής. Και τα δύο τα ακούς, τα επεξεργάζεσαι και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος''.

Στεναχωρηθήκατε που το «Κάτω Παρτάλι» τελείωσε έτσι άδοξα; 

''Για µένα ήταν πάρα πολύ σηµαντικό που ένας άνθρωπος του χώρου µας, τον οποίο εκτιµώ πάρα πολύ, µου έδωσε έναν τόσο σηµαντικό ρόλο. Όταν διάβασα τα πρώτα πέντε επεισόδια γελούσα µόνος µου. Αυτό δεν σηµαίνει ότι θα γελάσει και ο κόσµος, αλλά βάσει πειραµατισµού και ενστίκτου, το κριτήριό µου στο χιούµορ είναι σ’ έναν µέσο όρο. Στεναχωρήθηκα και µέχρι τελευταία στιγµή πίστευα ότι θα ανατραπεί το σκηνικό. Εδώ ,όµως ,κοντεύουµε να χάσουµε κανάλια, όχι µια σειρά''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: