«Δεν θα αποκαλούσα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη τσούπρα μου»

0

Τα… μαχαίρια βγήκαν για χάρη της Ελένης Μενεγάκη και μία από τις περίφημες ατάκες που της έχει πει on air ο μάγειρας της εκπομπής της, Γιώργος Τσούλης. 

 Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν ο Γιώργος απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης ανέφερε «εννοείται τσουπάρα μου», κάνοντας πολλούς να ξαφνιαστούν με τον χαρακτηρισμό, ενώ, τις επόμενες ημέρες οι ατάκες συνεχίστηκαν. 

 Μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένας άλλος μάγειρας που έχει περάσει από την εκπομπή, ο Χρήστος Βέργαδος «κάρφωσε» τον συνάδελφό του, λέγοντας «αν με ρωτάς την προσωπική μου άποψη, εγώ ποτέ δεν θα αποκαλούσα την Ελένη Μενεγάκη “τσούπρα μου”! Δεν μου άρεσε». 

 Από τα «βέλη» δεν γλίτωσε και ένας άλλος chef, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της τηλεόρασης, ο Διονύσης Αλέρτας, τον οποίο φήμες θέλουν να είναι σε κόντρα με τον Χρήστο: «αιωρείται κάτι στον αέρα, το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Δεν ξέρω… ανταγωνισμός είναι; Αν με ρωτάς οι συνταγές του τηλεοπτικά κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύστοχες. Δηλαδή όταν κάνουμε τηλεοπτική ζαχαροπλαστική, πρέπει τα υλικά και οι συνταγές που προτείνουμε να είναι εύκολες. Τηλεοπτικά ίσως σε αυτό το κομμάτι να κάνει κάποιες φορές λάθη. Από εκεί και πέρα και το show, όπως είπες, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !