Ιωσήφ Μαρινάκης:«Όταν ο άλλος έχει αποδείξει ότι αξίζει,πρέπει να πάρει και τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία»

O ηθοποιός,Ιωσήφ Μαρινάκης,που φέτος υποδύεται τον Ανδρέα στο ''Μπρούσκο'' του ΑΝΤ1,μίλησε στο περιοδικό,''Mytv'',για τον εαυτό του αλλά και πώς είναι ως άνθρωπος...

Μας έχεις συνηθίσει να υποδύεσαι σκληρούς χαρακτήρες... Εσύ ως άνθρωπος πώς είσαι; 

''Σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτος, και μου «γυρίζουν» το κρητικό μου το μάτι και το κεφάλι. Έχω φίλους που, όταν συμβαίνει κάτι, με συμβουλεύουν και μου λένε «εντάξει, μη σε πιάνει το κρητικό σου, ηρέμησε και θα το πάρουμε λίγο αλλιώς»''.

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε φτάσει στα άκρα; 

''Η αδικία. Όταν δίνεις καλοσύνη και κάνεις λίγο τα στραβά τα μάτια, και ο άλλος σε θεωρεί χαζό και δεν καταλαβαίνει ότι εσύ το κάνεις επίτηδες. Επίσης, η αγένεια. Αυτά μου «γυρίζουν» το μάτι''.

Και πώς τα αντιμετωπίζεις; Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες; 

''Εξαρτάται. Κανονικά πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είμαστε θεοί να κρίνουμε και, βασικά, δεν πρέπει κρίνουμε κανέναν, αλλά να δικαιολογούμε πράγματα και καταστάσεις, θεωρώ ότι, όταν συμβαίνει κάτι, φταίμε κυρίως εμείς. Όταν ο άλλος έχει αποδείξει ότι αξίζει, πρέπει να πάρει όχι μόνο δεύτερη, αλλά και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία. Καμιά φορά, βέβαια, κάτι με πιάνει και δεν δίνω... Ως άνθρωπος κάνω και εγώ λάθη''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: