Στο εδώλιο του κατηγορουμένου η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη


Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Ο λόγος; Το 2012 είχε προκαλέσει μια μικρή καραμπόλα, όταν παραβίασε το stop με την μηχανή της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά μια γυναίκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το περιστατικό συνέβη σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας.

Στο δικαστήριο η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη δεν επέδειξε σωστή συμπεριφορά, παρά το γεγονός ότι υπήρξε τραυματισμός και επέμενε να μην κληθεί η Αστυνομία, ενώ, όπως είπε η μάρτυρας, ένιωθε εκνευρισμένη με την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι βιάζεται καθώς ήθελε να πάει στο παιδί της.

Η Δανάη Στράτου από την πλευρά της παραδέχθηκε ότι προκάλεσε το τροχαίο, ωστόσο όπως είπε το περιστατικό έγινε άθελά της καθώς δεν είχε καλή οπτική επαφή με τον δρόμο. Εάν, όπως είπε, υπήρχε πραγματική σύγκρουση θα είχε πέσει και η ίδια καθώς η μηχανή της έχει βάρος 250 κιλά και δεν θα μπορούσε να τη συγκρατήσει.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του υποστήριξε για την κ. Στράτου ότι «από τη διαδικασία αποδείχθηκε ότι δεν ακινητοποίησε το όχημά της, όπως λέει ο ΚΟΚ, και κατά συνέπεια είναι αποκλειστικά υπαίτια για το τροχαίο».

Επειδή η σωματική βλάβη της παθούσας ήταν ελαφρά, η κατηγορία άλλαξε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε πταίσμα. Έτσι η ποινική δίωξη έπαυσε λόγω παραγραφής, αν και το δικαστήριο, σύμφωνα με την εφημερίδα, έκρινε ότι η Δανάη Στράτου ήταν υπεύθυνη.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: