Ψηφίστηκαν οι τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφισαν στη Βουλή τις τροπολογίες για το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ και το Ποτάμι συμφώνησε με τις δύο από τις τρεις τροπολογίες. Η ΝΔ απομονώθηκε με την Χρυσή Αυγή στην αρνητική ψήφο σε όλες τις τροπολογίες.

Συγκεκριμένα η τροπολογία

-για την αναστολή του άρθρου 2Α του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητους Έλληνες. Καταψηφίσθηκε από ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Ποτάμι, ενώ παρών δήλωσαν ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων. Η τροπολογία αφορά τον καθορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών σταθμών και την διενέργεια του πρώτου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από την Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

-για τον καθορισμό του αριθμού των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ (αντί για αιτιολογημένη γνώμη) ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ανεξάρτητους Έλληνες. Καταψηφίσθηκε από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Ένωση κεντρώων, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών.

-για να ορίζεται το τίμημα για τις άδειες με σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ανεξάρτητους Έλληνες. Καταψηφίσθηκε από ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών.

Επισημαίνεται ότι η τροπολογία για την εγκαθίδρυση στην ΕΠΟ της Επιτροπής της ΦΙΦΑ ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και Ανεξάρτητους Έλληνες. Καταψηφίσθηκε από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, ενώ ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν παρών.
Πηγή avgi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: