Ποιος ηθοποιός δουλεύει παράλληλα και σε νοσοκομείο


Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος ο οποίος αποκάλυψε ότι μαζί με την υποκριτική δουλεύει και σε νοσοκομείο.


Ελεύθερο χρόνο για σένα βρίσκεις;

Υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σωστή διαχείριση. Δουλεύω σε νοσοκομείο, έχω το σίριαλ στην Κύπρο, κάνω και θέατρο, αλλά μπορώ να βρω ελεύθερο χρόνο και προσπαθώ να τον εκμεταλλεύομαι σωστά, για μένα και την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, τα μοιράζω σωστά.

Η προσωπική σου ζωή πώς είναι;

Καλά, σε μια ισορροπία. Ο έρωτας είναι αυτό που σου συμβαίνει στις αρχές, που πετάς στα σύννεφα, μετά, όταν περνάει ο καιρός, δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις. Στη σχέση που έχω αυτή την ώρα, που δεν είναι μακροχρόνια, έχει φύγει το κομμάτι του έρωτα, αλλά υπάρχει αγάπη, άλλη έγνοια, πιο ουσιαστική. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λειτουργούν παρορμητικά με τον έρωτα και μόλις τους τελειώνει, να πάνε να βρουν κάποιον άλλον έρωτα. Είμαι άνθρωπος που μένω στις σχέσεις, μου αρέσει. Η τωρινή μου σχέση είναι ένα χρόνο, δεν συζώ, μόνο μερικές φορές, όχι συνέχεια. Θέλω λίγο και την ελευθερία μου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: