Κρατερός Κατσούλης: «Έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα»

0
Για πούμε την αλήθεια, προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την συνέντευξη περίπου μια εβδομάδα. Όχι επειδή, δεν θέλει, αλλά γιατί δεν προλαβαίνει. Η μέρα του χάνεται κάπου ανάμεσα στο «Έτοιμο Το Πρωινό», στα καμαρίνια του «Θέατρο Πειραιώς», στις συσκέψεις με την Καραβάτου, στα κλάματα του μπέμπη αλλά και στις επισκέψεις στον φυσιοθεραπευτή του. Ο Κρατερός πάντως έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά κι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Κι αυτό από μόνο του είναι το καύσιμο του για να μην σταματάει πουθενά.


-Πως θα περιέγραφες την φετινή σου συνάντηση επί σκηνής με τον Νίκο Μουτσινά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου; Τι παράσταση είναι το «Οι Από Πάνω»;
Είναι μια γρήγορη, υπέροχη, σουρεαλιστική κωμωδία. Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά, γιατί έχει πολλή τρέλα και κέφι. Είναι ωραίο να είσαι σε μια τέτοια ομάδα!
-Γιατί είπες το «ναι» στην πρόταση του Νίκου Μουτσινά;
Ο Νίκος με παρακάλαγε πολύ καιρό (γέλια). Για να σοβαρευτούμε όμως, ήταν κάτι που με τον Νίκο λέγαμε ότι θα το κάνουμε εδώ και περίπου δύο χρόνια, αλλά δεν προέκυπτε λόγω άλλων των πολλών υποχρεώσεων μας. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που τελικά τα καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί.
-Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Weekend» η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε ότι εσύ και ο Νίκος Μουτσινάς παίξατε παιχνίδι πίσω από την πλάτη της προκειμένου να μην ανέβει ποτέ στο «σανίδι». Που βρίσκεται η αλήθεια;
Δεν πειράζει…(γέλια). Είναι κάτι που το συζητάμε, θα το ξανασυζητήσουμε εν καιρώ. Καποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά. Αν θέλει η Κατερίνα να κάνει τέσσερις δουλειές και να καθίσω εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα με χαλούσε καθόλου.
-Παράλληλα όμως με το θέατρο, τρέχει και μια καθημερινή πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση. Είναι εύκολο να χαμογελάς κάθε πρωί όταν το κλίμα στην ιδιωτική τηλεόραση είναι μουδιασμένο λόγω των αδειών;
Δεν είναι ούτε εύκολο ούτε δύσκολο, απλά με τα χρόνια αποκτάς έναν μηχανισμό να το κάνεις με περισσότερη ευκολία. Σίγουρα πάντως υπάρχει αγωνία κι ανησυχία και σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και πως θα γίνει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα θέματα τα πράγματα σήμερα θα ήταν πιο χαρούμενα για όλους μας.
-Στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ζει από τα λεφτά της τηλεόρασης τι επίπτωση έχει αυτό το κλίμα;
Κοίτα να δεις, έχω επιλέξει εδώ και 26 χρόνια να κάνω μια δουλειά που έχει πολύ άγχος κι αγωνία. Επίσης, δύο με τέσσερις φορές τον χρόνο ψάχνεις πάλι για δουλειά από την αρχή. Η φύση της δουλειάς μένει η ίδια, απλά αλλάζει χρόνο με τον χρόνο ο βαθμός της δυσκολίας και η πολυπλοκότητα. Έχω επιλέξει όμως να έχω μια καθημερινότητα, η οποία δεν καθορίζεται απόλυτα από την τηλεόραση. Όπως έχω πει και στους μαθητές μου, δεν πρέπει κανείς να ταυτίζει την προσωπική του ευτυχία με την επαγγελματική επιτυχία. Αν το κάνει, θα γίνει δυστυχής.
-Μέσα στο τελευταίο διάστημα δεχθήκατε προτάσεις από άλλα κανάλια γα να μετακομίσετε εκεί;
Εμείς Δόξα τω Θεώ έχουμε ένα συμβόλαιο με το Ε που λήγει τον Ιούλιο του 2017.Από εκεί και μετά διαθέσεις και κουβέντες με ανθρώπους από άλλα κανάλια πάντα υπάρχουν. Με την Κατερίνα είμαστε πολλά χρόνια στην τηλεόραση κι έχουμε καλές σχέσεις με τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα κανάλια. Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα. Τώρα όμως είμαστε σε ένα συγκεκριμένο κανάλι.
-Ειλικρινά τώρα, με θέατρο, εκπομπή και γυρίσματα υπάρχει χρόνος για ύπνο; Πόσες ώρες δουλεύεις ημερησίως;
Δουλεύω κατά προσέγγιση 16-18 ώρες την ημέρα. Τις πλήρωσα με υπερκόπωση και με υπερκόπωση τις τόσες ώρες δουλειάς. Την φετινή σεζόν, ωστόσο, προσπαθώ να βρω μια καλύτερη ισορροπία στις ώρες που δουλεύω. Όταν όμως στην πορεία σου προκύπτουν κάποιες δουλειές, δεν μπορείς να πεις «όχι».
-Η υπερκόπωση αυτή ήταν και ο λόγος που φέτος δεν είσαι στους «Συμμαθητές» του Ant1;
Όχι, γιατί ο χαρακτήρας μου ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως κεντρικός ρόλος κι ίσως κάνει κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στα επόμενα επεισόδια. Αυτή ήταν μια συμφωνία που είχαμε κάνει από κοινού με τον Ant1.
-Έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια με έντονη καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ο πατέρας σου είναι ζωγράφος και γλύπτης, η μητέρα σου εικαστικός, η γιαγιά σου είχε σχολή μπαλέτου και ο παππούς σου ήταν ζωγράφος. Η Αέλια και ο μικρός έχουν δείξεις τέτοιες τάσεις;
Δεν ξέρω αν τα παιδιά μου θα θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με κάποια τέχνη, θα ήμουν όμως χαρούμενος αν το έκαναν σε πρώτη φάση για τη δική τους πνευματική καλλιέργεια. Το αν μετά θα το κάνουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, τότε αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Για να αντέξει κάποιος στο χρόνο ασχολούμενος με την Τέχνη, πρέπει να θέλει να το κάνει πάρα πολύ.
-Το «Η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου» θα έμπαινε τίτλος στην προσωπική σου ιστορία;
Αλίμονο αν δεν έμπαινε τέτοιος τίτλος όταν έχεις κάνει δύο παιδιά με μια γυναίκα. Αυτή είναι η πραγματικότητα στη σχέση μας.
-Σε τελική ανάλυση, τι σόι άνθρωπος είναι ο Κρατερός;
Άστα να πάνε… Θεωρώ ότι τα αρνητικά μου στοιχεία είναι τα θετικά μου στην υπερβολή τους. Δηλαδή, είμαι γρήγορος, μπορεί να γίνω αρνητικός. Είμαι ενθουσιώδης, μπορώ να γίνω παρορμητικός. Με τα χρόνια όμως έχω μάθει να με διαχειρίζομαι καλύτερα.
Στον Οδυσσέα Μητσόπουλο- ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !