Σάσα Σταμάτη: Το μήνυμά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον καβγά με τον πρώην της στα μπουζούκια


Θέμα συζήτησης και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έγινε ο άγριος καβγάς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κοτσοβό, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την Σάσα Σταμάτη να στέλνει το μήνυμά της στην παρουσιάστρια. 

Οι πρωτοφανείς σκηνές έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή, στο «Fantasia», με την Κωνσταντίνα να ορμά στον Γιώργο ουρλιάζοντας, να τον γρατζουνάει και να του σκίζει την μπλούζα. 

Η παρέα του «Πρω1νό» αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα, με την Σάσα να λέει την τελευταία λέξη, στέλνοντας μήνυμα όλο νόημα στην Κωνσταντίνα, η οποία, πριν από ένα χρόνο, είχε καταθέσει αγωγή εναντίον της ίδιας, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα, κατηγορώντας τους ότι έθιξαν την ηθική της και ζητώντας 250.000 ευρώ από τον καθένα. 

«Εγώ δεν θέλω να μιλήσω, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι να πεις. Για να πεις είναι; Δεν φοβάμαι κάτι! Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη… Αθωώθηκα! Αποδείχθηκε ότι το ρεπορτάζ μου ήταν αληθές και θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου με πάθος και χωρίς φόβο», είπε η Σάσα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: