Ξαναρχίζει ο μαραθώνιος για την αδειοδότηση των καναλιών

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
 Γράφει η Ντέπυ Γκολεμά στο newspost.gr:

Μετά το απαραίτητο διάλειμμα για να εκτονωθούν τα πνεύματα, ξαναρχίζει από Δευτέρα ο τηλεοπτικός μαραθώνιος για την αδειοδότηση των καναλιών

Ίσως και σήμερα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η σύσταση του Ραδιοτηλεοπτικού και από Δευτέρα αρχίσουν τα γνωστά και απαραίτητα για όσους ενδιαφέρονται για απόκτηση αδειών
Αντο νέο Ραδιοτηλεοπτικό θέλει να παίξει το παιχνίδι από την αρχή, να ζητήσει δηλαδή πάλι φακέλους και πάλι πόθεν έσχες... η βαλίτσα θα τραβήξει πάνω από τρεις μήνες. Αν μείνει στα όσα υπάρχουν έως τώρα- πράγμα δύσκολο τουλάχιστον για όσους εμφάνιζαν κενά- θα προχωρήσουμε γρηγορότερα στο ξεκαθάρισμα του τοπίου.

Έως τώρα τα σενάρια που ακούγονται χωρίς κανείς να μπορεί να τα υπογράψει με βεβαιότητα ειναι τα εξής:
Η κυβέρνηση βάζει νερό στο κρασί της και συμφωνεί- το έχει διαμηνύσει άλλωστε με τον πρόεδρο τη Βουλής- για 5 ή 6 τηλεοπτικές άδειες. Λέγεται ότι θα ζητηθεί ένα τέλος σε βάθος 10ετίας που θα αγγίζει τα 3 εως 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. 

Για τους δυο νέους υπερθεματιστές ακούγονται πολλά. Ο μεν Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σίγουρη την άδεια από την κυβέρνηση και περιμένει να ξεκινήσει ίσως και σε δύο μήνες, ενώ πιο πιθανή φαίνεται η συνεργασία του Ιβαν Σαββίδη πιθανά με το STAR και όχι με το MEGA, όπως ακούγεται.

Τώρα αν οι νέοι υπερθεματιστές δεν μπουν αυτόνομοι στην αγορά μην αποκλείσετε και κάποιο συνοικέσιο, μια συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά που πιέζεται πολύ να δεχτεί τους «άσωτους υιούς» πίσω στο κανάλι του (μην σας ξεγελούν χαμογελαστές φωτογραφίες...) και να τα βρει με τον κ. Μαρινάκη.

Τι από όλα αυτά θα γίνει, θα μας κατευθύνουν και όσα σκέπτεται το νέο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !