Κωνσταντίνος Κάππας:«Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα της τηλεόρασης...»


Ο Κωνσταντίνος Κάππας επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια.Του είχε λείψει η tv;Νοσταλγεί τις χρυσές εποχές της;Ο ηθοποιός,μιλώντας στο tv έθνος,απαντά...Και για να γυρίσουμε στα πιο τηλεοπτικά. Είχες να κάνεις τηλεόραση από τα «Κλεμμένα Όνειρα». Σου είχε λείψει; 

''Με την έννοια του καθημερινού τρεξίματος δεν μου είχε λείψει. Μου είχε λείψει όμως η ατμόσφαιρά της. Γιατί παρά το γεγονός ότι δεν κάνω συχνά τηλεόραση, ανήκω στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που αγαπούν την τηλεόραση. Την αγαπώ παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της... απληρωσιάς''.

Σου έχει συμβεί; 

''Μου έχει συμβεί, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα μου ξανασυμβεί. Θέλω να κρατάω μόνο τα θετικά''.

Γνώρισες την ιδιωτική τηλεόραση στις χρυσές στιγμές της. Συμμετείχες σε μερικές από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως ήταν το «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Νοσταλγείς αυτές τις εποχές; 

''Ναι, τις νοσταλγώ, γιατί ήταν εποχές που κουβαλούσαν έναν ενθουσιασμό, ένα πάθος και μια φοβερή όρεξη για δημιουργικότητα. Όλοι ήμασταν απίστευτα ενθουσιασμένοι για όλο αυτό που μας συνέβαινε. Από τον φροντιστή που μπορεί να κουβαλούσε τα καλώδια, μέχρι τον μεγαλύτερο πρωταγωνιστή. Είναι αφόρητα γοητευτικό να συμμετέχεις σε ένα... ρεύμα που ξεκινάει να τρέχει''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: