Οι τεχνικοί της ΕΡΤ ανακοινώνουν...

0

Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες, φοι,

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει,διανύσαμε μια περίοδο στην οποία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διεκπεραίωσε μια σειρά από νομικές και καταστατικές ενέργειες, για την ουσιαστική και τυπική λειτουργία του ιστορικού Σωματείου μας.
Καταγράψαμε τα προβλήματα του κλάδου και όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας, καθώς και όσα ζητήματα υποβαθμίζουν τον ρόλο μας και τη λειτουργία της ΕΡΤ, διατυπώσαμε ένα συνεκτικό πλαίσιο διεκδικήσεων, ώστε να αναδειχθούν και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα σε ορισμένα από αυτά. Κατακτήσαμε και προχωρήσαμε στην ενοποίηση και στην κοινή πορεία όλων των Μηχανικών, Τεχνικών, Εργοδηγών, κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας της ΕΡΤ, αίτημα και θέληση όλων των συναδέλφων του Τεχνικού Κλάδου.

Τώρα όλοι μαζί ΠΣΕΤΑΣ, ΠΑΣΤΕΔ, ΠΑΣΥΜΗΤΕ συμμετέχουμε αποφασιστικά στη  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ,τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, και ώρα 14:00,στο Ραδιομέγαρο – Studio E Λεωφόρος. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή

Συναδέλφισσες, φοι,

Ο Σύλλογός μας είναι ισχυρός και ενωμένος, έχουμε φωνή και θέλουμε να ακούγεται δυνατά, για αυτό συμμετέχουμε όλοι αποφασιστικά σε αυτές τις κορυφαίες καταστατικές διαδικασίες, για την προοπτική των συναδέλφων μας και της ΕΡΤ.

Στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει ουσιαστικός, παραγωγικός διάλογος σε όσα μας αφορούν, διοικητικός, και οικονομικός απολογισμός, πρόγραμμα δράσης, προϋπολογισμός και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Στην Εκλογική διαδικασία, που θα ακολουθήσει, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, του ΠΑΣΥΜΗΤΕ και για την εκλογή των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΠΟΣΠΕΡΤ και στο ΕΚΑ.

Όλοι μαζί μπορούμε για το μέλλον του Τεχνικού κλάδου και της ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !