Η αλήθεια για το Ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή στο Σταρ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Star να έχει αποφασίσει πως το "Ραντεβού" με το Μάρκο Σεφερλή θα ρίξει αυλαία τα Χριστούγεννα και πως βρίσκονται σε αναζήτηση για το τι πρόγραμμα θα μπορούσε να παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός στο σταθμό από το 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com,το κανάλι ακόμα στηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή και δεν έχει πάρει καμμία απόφαση ακόμα για διακοπή! Μάλιστα η αναβίωση στην Eλλάδα θεωρήθηκε αρκετά πετυχημένη και ετσι προκάλεσε κι άλλες αναβιώσεις όπως πχ. σε Γερμανία και Κορέα.

Το ότι από το καλοκαίρι έχει εγκριθεί συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων του "Ραντεβού" μέχρι τα Χριστούγεννα δεν σημαινει οτι αυτόματα σταματάει. Ορισμένα προγραμμματα ανανεώνουν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων ξανά και ξανά,όπως συμβαίνει με το "Blind Taste" και με τον "Τροχό της τύχης".

Έτσι λοιπόν στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και αποφάσεις για το αν το "Ραντεβού" θα συνεχίζει να "κλείνει το μάτι" με τους τηλεθεατές και το 2017 ή αν ο Μάρκος Σεφερλής θα έρθει στις οθόνες μας με νέο τηλεοπτικό project,πάντα φυσικά μέσα από τη συχνότητα του Star!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !