Η αλήθεια για το Ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή στο Σταρ...

Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Star να έχει αποφασίσει πως το "Ραντεβού" με το Μάρκο Σεφερλή θα ρίξει αυλαία τα Χριστούγεννα και πως βρίσκονται σε αναζήτηση για το τι πρόγραμμα θα μπορούσε να παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός στο σταθμό από το 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com,το κανάλι ακόμα στηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή και δεν έχει πάρει καμμία απόφαση ακόμα για διακοπή! Μάλιστα η αναβίωση στην Eλλάδα θεωρήθηκε αρκετά πετυχημένη και ετσι προκάλεσε κι άλλες αναβιώσεις όπως πχ. σε Γερμανία και Κορέα.

Το ότι από το καλοκαίρι έχει εγκριθεί συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων του "Ραντεβού" μέχρι τα Χριστούγεννα δεν σημαινει οτι αυτόματα σταματάει. Ορισμένα προγραμμματα ανανεώνουν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων ξανά και ξανά,όπως συμβαίνει με το "Blind Taste" και με τον "Τροχό της τύχης".

Έτσι λοιπόν στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και αποφάσεις για το αν το "Ραντεβού" θα συνεχίζει να "κλείνει το μάτι" με τους τηλεθεατές και το 2017 ή αν ο Μάρκος Σεφερλής θα έρθει στις οθόνες μας με νέο τηλεοπτικό project,πάντα φυσικά μέσα από τη συχνότητα του Star!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: