Δώστε άδειες τώρα και πάρτε με το μέρος σας καναλάρχες και εργαζόμενους

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πρόθεση να συναινέσει σε τίποτα, δεν την ενδιαφέρει να συσταθεί το ΕΣΡ, δεν πρόκειται να βοηθήσει για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Η ΝΔ επιδιώκει το χάος, αδιαφορώντας για τη λειτουργία των θεσμών, θεωρώντας ότι έτσι αυξάνει την εκλογική της πελατεία. Ας την κρίνουν οι πολίτες.

Η κυβέρνηση όμως που έχει την ευθύνη, οφείλει να δώσει λύση, νομοθετώντας ώστε να μπει – έστω και προσωρινά, τάξη στο χάος που επιφύλαξε η απόφαση του ΣτΕ… σε μια αγορά που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη από την οικονομική κρίση!
Αυτή τη στιγμή η λειτουργία όλων των τηλεοπτικών επιχειρήσεων είναι παράνομη, ενώ μια αλυσίδα επαγγελματιών, καθώς και μια σειρά άλλων επιχειρήσεων που σχετίζονται, άμεσα και έμμεσα με τα κανάλια βρίσκονται σε πλήρη αβεβαιότητα. Οι διαφημιστικές εταιρίες, αλλά και οι διαφημιζόμενοι δεν ξέρουν πώς να σχεδιάσουν και να διαθέσουν τα budget τους!

Η κυβέρνηση αγνοώντας την αντιθεσμική στάση της ΝΔ, αλλά και τα πολιτικά παιχνίδια… επιβάλλεται επειγόντως να τερματίσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε από την απόφαση του ΣτΕ, προχωρώντας άμεσα σε ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, διασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας!
Βάλτε κανόνες, ορίστε προδιαγραφές και εισπράξτε από όλους όσοι εκπέμπουν και όσοι επιθυμούν, ένα λογικό τίμημα μερικών εκατομμυρίων ευρώ και αφήστε τη ΝΔ να ζητάει εκλογές!
Είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε τους καναλάρχες με το μέρος σας και να σας ευγνωμονούν οι εργαζόμενοι που δεν θα χάσουν τις δουλειές τους!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !