«Μετακομίζουν» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αλλαγή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 σχεδιάζεται στην Αγία Παρασκευή έστω και αν η σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά. Κι όταν λέμε «αλλαγή» δεν εννοούμε μόνο την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει κάααααααποια στιγμή επίσημα το «τιμόνι» ως επίσημος «κεντρικός παρουσιαστής», αλλά και την ώρα μετάδοσης του δελτίου. Και επαναλαμβάνω: όλα αυτά ενώ έχει ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν …!

Όπως φαίνεται όμως το καλοκαίρι οι διοικούντες της κρατικής τηλεόρασης είχαν αποφασίσει να κάνουν διακοπές, έστω κι αν η «ναυαρχίδα» της ενημέρωσης, ήτοι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, είθισται να σχεδιάζονται και να αναδιοργανώνονται πριν από την αρχή της σεζόν. Στην ΕΡΤ όμως περίμεναν να πιάσει… χειμώνας και πιάνοντας «πολικές θερμοκρασίες» να αρχίσουν να σκέφτονται τι θα κάνουν…! Όχι ότι ακόμα έχουν αποφασίσει…! Μελετούν…! Σχεδιάζουν…! Και έτσι όπως πάει… καλό καλοκαίρι, ενώ βεβαίως βεβαίως το ανταποδοτικό τέλος συνεχίζει να πέφτει συνεχώς από τους φορολογούμενος όπως πέφτουν συνεχώς και τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης…!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα «μετακομίσει» και θα μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, ώστε αμέσως μετά, στις 9, να συνεχίσουν με κάποια ενημερωτική εκπομπή, «χτίζοντας» έτσι από το απόγευμα έως το βράδυ, στις 11, αμιγώς ενημερωτική ζώνη. Αν και ακόμα «μελετούν και σχεδιάζουν» το σχέδιο αυτό φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του έτους. Τώρα, όσον αφορά το ποιος θα κάτσει στο «τιμόνι», ακόμα το… μελετούν! Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για σκληρό «bras de fer» μεταξύ τριών –έως τώρα- πλευρών: αυτή που υποστηρίζει τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και που φαίνεται προς το παρόν η πιο «αδύναμη», αυτή που υποστηρίζει τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και που ανάμεσά τους λέγεται ότι είναι κι ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης και την τρίτη πλευρά που θέλει τον Αντώνη Αλαφογιώργο και που λέγεται ότι υποστηρικτές του βρίσκονται στο Μαξίμου και ως εκ τούτου αναμένεται να… κερδίσει στα σημεία. Ο αγώνας μεταξύ των τριών πλευρών συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει ότι δεν θα «σκάσει» και κάποιος άλλος, καινούργιος υποψήφιος, αφού ναι μεν ο διαγωνισμός για προσλήψεις «πάγωσε», αλλά υπάρχουν… σκέψεις, επιθυμίες και «παραθυράκια».

Πάντως, όπως είπαμε, στόχος των διοικούντων της ΕΡΤ είναι η «μετακόμιση» και το πρόσωπο που θα καθίσει στο «τιμόνι» της παρουσίασης να γίνει πριν το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, οπότε αυτές τις μέρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο και στους διαδρόμους της Αγίας Παρασκευής αλλά και σε γραφεία κυβερνητικών αξιωματούχων…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !