Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον χωρισμό: «Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη...»

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμαθαν το νέο, ενώ ήταν στον αέρα το ΣΟΥΚΟΥ. Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, οι δύο παρουσιαστές ήταν εμφανώς αμήχανοι.
Tον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μας βλέπετε έτσι, λίγο μουδιασμένους, αλλά τι να πω… Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας αν δεν αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο γεγονός. Απλά αργήσαμε γιατί είναι μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οπότε θέλαμε να ξέρουμε σίγουρα τι είμαστε σε θέση να πούμε, όπως το μεταφέρει η οικογένεια».

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε πως η δήλωση του ζευγαριού ότι τα παιδιά τους θα τούς ενώνουν για πάντα είναι πολύ γλυκιά «και κάπως έτσι πρέπει να χειριστούμε κι εμείς το θέμα. Να σεβαστούμε τα παιδιά. Έχουν καταφέρει να κρατήσουν μια ωραία ησυχία όλο αυτό το διάστημα γύρω από αυτό το θέμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία να φτάσουν ως εδώ και ο τρόπος που θα το διαχειριστούν».

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη να κάνουν καμία περαιτέρω αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα τους ακούσετε καθόλου να μιλάνε γι’ αυτό, πέρα από αυτή τη δήλωση. Αυτή και εδώ τελειώνει. Υπεραγαπούν τα παιδιά και είναι όλη μέρα μαζί τους και οι δύο. Το γνωρίζω αυτό. Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν όλο αυτό που συμβαίνει στο βαθμό που όλοι δικαιούμαστε να το γνωρίζουμε» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: