Μαζί σε ταινία οι δύο πρώην της Τζολί

0

Αν και για πολλούς το να συνεργαστούν με έναν από τους πρώην, της πρώην συζύγου τους είναι σκέτος εφιάλτης για τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, τον πρώην σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί, δεν ισχύει το ίδιο. 

Ο ηθοποιός φάνηκε ανώτερος άνθρωπος και αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Playboy πως ο άνθρωπος που θα ήθελε να συνεργαστεί είναι ο Μπραντ Πιτ. 

«Αν και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει έκπληξη θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία με τον Μπραντ Πιτ» δήλωσε ο Θόρντον. «Νομίζω ότι θα ήμασταν πολύ καλοί μαζί» πρόσθεσε. 

Ο Θόρντον παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια νεώτερή του Αντζελίνα Τζολί το 2000 έπειτα από μία παθιασμένη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Μάλιστα δε δίσταζαν και οι δύο να εκφράζουν το μέγεθος της αγάπης που είχαν ο ένας για τον άλλο με διάφορους τρόπους όπως με ένα ταουάζ που είχε κάνει στο αριστερό της χέρι της η Τζολί στο οποίο έγραφε το όνομά του, αλλά και με το μενταγιόν που φορούσε στο λαιμό της στο οποίο κρεμόταν ένα μπουκαλάκι με το αίμα του Θόρντον. 

Ο 61χρονος ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό πως παραμένουν ακόμα φίλοι με την Αντζελίνα Τζολί αν και δεν έχουν συχνή επικοινωνία. 

«Δεν μιλάμε συχνά, δεν την έχω δει πέντε χρόνια. Αλλά ξέρω ότι έχει περάσει πολλά. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Και αυτή είναι μία από τους ανθρώπους που δεν με εγκατέλειψε. Ποτέ δεν το έχει κάνει» είπε. 



protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !