Μυρτώ Αλικάκη:«Η αναγνωρισιμότητα ήρθε στον δρόμο μου νωρίς...»


Η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1,''Ταμάμ''.Η ηθοποιός,που επιστρέφει μετά από καιρό στην tv,μιλά για την αναγνωρισιμότητα αλλά και την περίοδο του σίριαλ,''Αναστασία''...

Έχεις δουλέψει σκληρά και έχεις κερδίσει κάποια πράγματα. Νιώθεις και τυχερή; 

''Εννοείται! Κατ' αρχάς ήμουν τυχερή γιατί η αναγνωρισιμότητα ήρθε στον δρόμο μου νωρίς''.

Αναφέρεσαι στην εποχή της Αναστασίας... 

''Ναι. Έτσι γλύτωσα από ένα μεγάλο πεδίο ανασφάλειας, που έχει να κάνει με το πώς μπορείς να μπεις σε αυτόν τον χώρο, να γίνεις γνωστός, για να μπορέσεις να ξεκινήσεις το δικό σου, προσωπικό ταξίδι. Αυτό το δύσκολο μονοπάτι δεν το πέρασα. Αυτή την ανασφάλεια δεν την έζησα... Όμως, κλήθηκα να παλέψω σκληρά''.

Γιατί;

''Γιατί έπρεπε να παλέψω και να δουλέψω σκληρά από τη στιγμή που όλο αυτό το είχα πάρει σοβαρά και δεν ήταν μία τυχαία επιλογή στη ζωή μου. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να υπάρξω και για να αποδείξω ότι αξίζω. Για να το αποδείξω, αν θες, κι εγώ η ίδια στον εαυτό μου. Φοβήθηκα μήπως όλο αυτό που μου συνέβαινε ήταν μία... φούσκα. Είχα την ανάγκη να βεβαιωθώ ότι όλα αυτά δεν ήταν απλά μία ευτυχής συγκυρία''.

 tv Έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: