Γιάννης Ποιμενίδης:Από την ΕΚΔΡΟΜΗ στα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ-Τι λέει για την τηλεόραση;


Ο ηθοποιός,Γιάννης Ποιμενίδης, έγινε δημοφιλής  μέσα από τη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1,«Εκδρομή», ενώ συνεχίζει να εμφανίζεσαι στα «Δίδυμα φεγγάρια»,του ίδιου καναλιού.

Θεωρεί ότι η τηλεόραση τον έχει βοηθήσει; 

«Η τηλεόραση σίγουρα μου άνοιξε κάποιες πόρτες και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό. Όμως, η μεγάλη μου αγάπη είναι η υποκριτική. Δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο ή την τηλεόραση. Ίσως να έχω μια μικρή αδυναμία στον κινηματογράφο, γιατί δεν έχω καταπιαστεί τόσο με το σινεμά».

Ακόμη,παραδέχεται πως στη ζωή του είναι αναποφάσιστος

 «Ναι, δεν μπορώ να αποφασίσω τίποτα, από το τι μπάλα παγωτό θα παραγγείλω μέχρι...», λέει ,ενώ απαντά και στο πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός. 

«Δεν το αποφάσισα, γι' αυτό και συνέβη μάλλον. Στο Λύκειο, όταν οι περισσότεροι είχαν διαλέξει τι θα κάνουν, εμένα μου άρεσε να ψυχαγωγώ. Μεγάλωσα άλλωστε και σε μια οικογένεια καλλιτεχνών και δεν είχα κανένα φρένο, αφού ακολούθησα αυτό που αγαπούσαν και εκείνοι».

Αγορά

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: