Θάλεια Ματίκα: «Έχω να κάνω τηλεόραση από το σίριαλ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ...»


H ηθοποιός,Θάλεια Ματίκα,μιλά για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και τον ρόλο της μητέρας...

Τηλεόραση έχεις πολλά χρόνια να κάνεις...

Έχω πάρα πολύ καιρό, από το σίριαλ «Ελεύθερος κι ωραίος», ούτε θυμάμαι ποτέ έχει γίνει, πολλά χρόνια...''.

Δεν θέλησες να κάνεις όλα αυτά τα χρόνια που απέχεις; 

''Έκανα το παιδί κι έχουμε δώσει, εγώ και ο Τάσος, όλη μας την ενέργεια στο θέατρο. Τηλεόραση θα μπω στη διαδικασία να κάνω αν μου προταθεί να το κάνω ουσιαστικά, γιατί τα γυρίσματα είναι επίπονα, πολλές ώρες καθημερινά και μαζί με το θέατρο σημαίνει ότι λείπεις κάθε μέρα από το σπίτι σου. Για να πω ότι αξίζει αυτό, πρέπει να το θέλω πραγματικά. Το να είμαι όπως ήμουν, σε γυρίσματα και θέατρο, δεν γίνεται με τίποτα''.

Ο σημαντικότερος ρόλος είναι εκείνος της μητέρας πλέον για σένα; 

''Βέβαια, δεν το συζητώ, τα παιδιά με χρειάζονται. Το σκηνικό τοπίο της τηλεόρασης φθίνει, όταν δεν υπάρχουν χρήματα, ξεκινούν τα προβλήματα, το βλέπεις αυτό στην εικόνα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Πλέον έχει αλλάξει τελείως το τοπίο, τα μισά σίριαλ είναι ελληνοκυπριακές παραγωγές. Δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα, να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο, αλλά όταν οι ηθοποιοί παίρνουν ένα μισθό και ζουν από αυτό, ευτυχώς που υπάρχει αυτή η ιστορία και απασχολεί τόσους ανθρώπους''.

Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: