Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα κάνω εκπομπή»

Οι τηλεοπτικές κάμερες την εντόπισαν στο backstage της εκπομπής της και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε μεταξύ άλλων και στην καθημερινότητά της με τα παιδιά στο σπίτι, για το ποιο είναι το άγχος της, αλλά και για το πόσα χρόνια πιστεύει πως θα κάνει ακόμα την εκπομπή!

«Ξυπνάω 6:30 το πρωί. Υπάρχει κυνηγητό το πρωί. Είναι δύσκολο να συγχρονίσεις τρία παιδιά που πάνε σε διαφορετικές τάξεις. Μόλις φεύγουν πέφτω ανάσκελα στο κρεβάτι μου. Μετά σηκώνομαι κάνω το μπανάκι μου και φεύγω από το σπίτι γύρω στις 10 το πρωί», είπε αρχικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα κάνω εκπομπή. Δεν έχω απάντηση. Κάθε φορά που υπέγραφα ένα συμβόλαιο, από τα πρώτα χρόνια, έλεγα «παιδιά αυτό είναι το τελευταίο μου, εγώ θα αποχωρήσω, θα κάνω τη φάρμα μου, τα ζαρζαβατικά μου, τα ζωάκια μου και θα ζω στη φύση με τα παιδάκια μου». Κάθε φορά που ανανεώνω συμβόλαιο, λέω «Ελένη αντέχεις άλλα τρία χρόνια αυτούς τους ρυθμούς;». Ενώ μπαίνω με χαρά στην υπογραφή, με το που ξεκινάει ένα συμβόλαιο, λέω… Θα την βγάλω; Θα είμαι καλά; Κι αν πιεστώ πολύ; Κι αν μεγαλώνω; Κι αν χάσω το κέφι μου; Και μόλις φύγει ο πρώτος χρόνος το ξεχνάω», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στη νέα webtv πλατφόρμα του Alpha View μίλησε η Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τα παιδιά της στο σπίτι.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: