Ιωσήφ Μαρινάκης για ΜΠΡΟΥΣΚΟ:«Είναι ευτυχής συγκυρία η συνάντηση με τη Βάνα Δημητρίου»

0

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης πρωταγωνιστεί φέτος στο επιτυχημένο σίριαλ,''Μπρούσκο'',όπου ενσαρκώνει τον Ανδρέα. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη σειρά αλλά και τα ταξίδια που κάνει στην Κύπρο λόγω των πολύωρων γυρισμάτων...


«Η ζωή μου έχει μοιραστεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι όμορφα, κι έτσι προβλέπεται ο χειμώνας, ξεκίνησε ωραία από τον Σεπτέμβριο. Είναι ευτυχής συγκυρία η συνάντηση με τη Βάνα Δημητρίου, αλλά και με την παραγωγή, που είχα συνεργαστεί και στο σίριαλ, «Ρουά Ματ», με τον Κουλή Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, είχαμε μια καλή συνεργασία που συνεχίζεται και τώρα. Ο Αντρέας, ο ρόλος που υποδύομαι, μου αρέσει παρά πολύ. Το πάνω-κάτω, Ελλάδα - Κύπρος, μου έχει γίνει συνήθεια. Είναι δύσκολο βέβαια να είσαι σ' ένα αεροπλάνο δύο φορές την εβδομάδα», λέει ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Εν συνεχεία,μιλά για την αίσθηση που του αφήνουν τα ταξίδια που κάνει λόγω δουλειάς.
«Είναι όμορφο, όσο κουραστικό κι αν είναι το ταξίδι, σε ανανεώνει, έχει μια γλύκα. Βρίσκεσαι με κόσμο, πηγαίνεις-έρχεσαι... Ειδικά η Κύπρος, που είναι τα γυρίσματα 12ωρα, έχει πολλή κούραση. Ξεκινάω από το πρωί στην Αθήνα για να πάω στη δουλειά μου και φτάνω μετά από 4-5 ώρες, έχει τη δυσκολία του, αλλά από την άλλη κάνω μια δουλειά που αγαπώ, μου αρέσει, με κρατάει ζωντανό, και ,πάνω απ' όλα, δόξα τω Θεώ, που έχουμε δουλειά στην Ελλάδα του σήμερα. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά ποτέ, δουλεύω κάθε χρόνο κι αισθάνομαι τυχερός. θέατρο δεν γινόταν να κάνω, ήταν αδύνατο, γιατί οι μέρες που βρίσκομαι στην Κύπρο είναι τρεις και δεν είναι συγκεκριμένες μέσα στην εβδομάδα».

Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !