Όλη η αλήθεια για τη συγκατοίκηση Ουγγαρέζου – Γουίλιαμς

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι από τα πλέον ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και από τις εξαιρέσεις στον κανόνα (των τελευταίων μηνών) που θέλει όλα τα ζευγάρια να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Όμως, η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμς όχι μόνο δε χαλάει (χτυπάμε ξύλο!), αλλά πάει και από το καλό στο καλύτερο!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε κυριακάτικο δημοσίευμα εφημερίδας, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και θα στεγάσει στο ίδιο σπίτι τον έρωτά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η απόφαση ελήφθη πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα και την πήραν από κοινού, περισσότερο για… πρακτικούς λόγους! Τι σημαίνει αυτό; Ο Δημήτρης και η Ιλένια έχουν εξίσου γεμάτο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η απόσταση ανάμεσα στα σπίτια τους είναι μεγάλη. Επομένως κατέληξαν στο ότι αν μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, θα μπορέσουν να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί και να μην τους… «τρώνε» οι αποστάσεις! Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει σε νέο σπίτι, αλλά η νεαρή παρουσιάστρια, θα μετακομίσει νότια στο σπίτι του παρουσιαστή.

Η μεν Ιλένια, που αυτές τις ημέρες πακετάρει τα πράγματά της για να τα μεταφέρει από τη Νέα Ερυθραία στο Παλαιό Φάληρο – τόπο διαμονής του αγαπημένου της -, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να χαρεί καλά - καλά αυτό το σπίτι της, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. «Στο σπίτι αυτό στη Νέα Ερυθραία είχε μετακομίσει πριν από δύο χρόνια, τότε που γνώρισε τον Δημήτρη και δεν είχε προλάβει ούτε να το φτιάξει όπως ήθελε η ίδια, μιας και περνούσε πολύ χρόνο στο σπίτι του συντρόφου της» και συνέχισε: «Ακόμα και πολλοί από τους φίλους τους ακόμα δεν γνωρίζουν ότι αποφάσισαν να μείνουν μαζί».

Το σπίτι της στη Νέα Ερυθραία το έχει ήδη ξενοικιάσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και μέχρι το τέλος του χρόνου θα δηλώνει και εκείνη κάτοικος Παλαιού Φαλήρου!

Η μόνη... "απώλεια" από τη μετακόμιση αυτή θα είναι ο σκύλος της, Τζέισον, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αφεντικίνα του, αλλά θα «μετακομίσει» επίσης στο πατρικό της Ιλένιας!

Για να δούμε τελικά αν η συγκατοίκηση αυτή θα οδηγήσει και σε γάμο…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !