Απρόσμενες οι εξελίξεις στα Δίδυμα Φεγγάρια...

0
Ο Φίλιππος μεταφέρει επειγόντως την Αγάπη στο νοσοκομείο, με αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Εκεί διαπιστώνουν πως είναι σε κίνδυνο η ίδια και το έμβρυο..

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ και η Σίλα έρχονται λίγο πιο κοντά μετά από πάρα πολύ καιρό.. Συγχρόνως η Λίτσα αποκαλύπτει στη Σίλα το μεγάλο πάθος του Δημήτρη. Ο Ορέστης με τον Δημήτρη πιάνονται κανονικά στα χέρια για χάρη της Ελισάβετ, η οποία τελικά παίρνει το μέρος ενός εκ των δύο.

Εντελώς ξαφνικά, ένα απρόβλεπτο συμβάν θα διαταράξει τις ισορροπίες ξανά…!

Δύσκολη εβδομάδα περιμένει τους ήρωες της σειράς «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ». Θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες; Tι συνέπειες θα έχουν όλα όσα τους περιμένουν στις σχέσεις τους; Μείνετε συντονισμένοι αυτή τη βδομάδα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 20.00 για να μάθετε όλες τις απαντήσεις!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

31ο επεισόδιο
Η Μαρουσώ μετανιώνει που πήγε να μιλήσει στον Ορέστη και φεύγει τρέχοντας, γεγονός που τον κάνει πολύ καχύποπτο. Η Αφροδίτη αποφασίζει να εξαφανιστεί απ’ τις ζωές του Αντώνη, αλλά και του Γιώργου! Στο μεταξύ, η Ελισάβετ και η Σίλα έρχονται λίγο πιο κοντά μετά από πάρα πολύ καιρό.. Παράλληλα, ο Βασίλης κάνει μια γκάφα με το αμάξι της Αρετής και βρίσκει τον μπελά του! Η Λαμπρινή συνεχίζει το κυνήγι για τις λίρες και ο Βαγγέλης προσπαθεί να της ρίξει στάχτη στα μάτια! Ένας μυστήριος άντρας παρακολουθεί τον Φίλιππο.. Ο Παύλος συναντιέται με την Άννα Μακρή, γεγονός που κάνει την Αλίκη να ζηλεύει. Εντελώς ξαφνικά, ένα απρόβλεπτο συμβάν θα διαταράξει τις ισορροπίες ξανά…!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016
32o επεισόδιο
Ο Φίλιππος μεταφέρει επειγόντως την Αγάπη στο νοσοκομείο, με αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Εκεί διαπιστώνουν πως είναι σε κίνδυνο η ίδια και το έμβρυο. Την ίδια στιγμή η παρουσία της Άννας στο σπίτι του Παύλου ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Στην πορεία η Άννα δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Παύλο. Παράλληλα, η Μαρουσώ προσπαθεί μάταια να καλμάρει το μένος του Ορέστη απέναντι στον πατέρα του Αντώνη. Και την ίδια στιγμή ο Αντώνης συναντά τυχαία το Γιώργο, που του διαβάλλει την Αφροδίτη. Λίγο αργότερα η Αφροδίτη αιφνιδιάζει τον Αντώνη με την τελευταία επίσκεψή της, πριν φύγει από τη χώρα. Παράλληλα ο  Βασίλης συνεχίζει να πολιορκεί την Αρετή, ενώ η Λαμπρινή προσπαθεί να εντοπίσει τις λίρες του Βαγγέλη. Συγχρόνως η Λίτσα αποκαλύπτει στη Σίλα το μεγάλο πάθος του Δημήτρη. Λίγες ώρες αργότερα η Αγάπη χάνει στο νοσοκομείο τη μάχη και αποβάλλει.


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

33o επεισόδιο

Η Αγάπη κι ο Φίλιππος προσπαθούν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι έχασαν το μωρό τους… Η Αγάπη βιώνει την απώλεια και τίποτα δεν της κάνει εντύπωση, ούτε καν ότι ο Παύλος θα συνεταιριστεί με την Άννα Μακρή… Ο Αντώνης διώχνει την Αφροδίτη, γιατί δεν πιστεύει ότι ο Γιώργος είναι ένας επικίνδυνος τύπος που την απειλεί, όμως η ζωή της Αφροδίτης πραγματικά βρίσκεται σε κίνδυνο… Την ίδια στιγμή ο Αντώνης, ο πατέρας του Γιάννη, αποφασίζει να φύγει μακριά για να προστατεύσει τα παιδιά του από την οργή του Ορέστη. Όμως η Μαρουσώ αποφασίζει να μιλήσει για κάτι που μόνο αυτή γνωρίζει και να εμποδίσει τη φυγή του. Η Αλίκη ζηλεύει την Άννα Μακρή και τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Παύλο. Ταυτόχρονα ο  Φίλιππος αντιλαμβάνεται ότι ένας άντρας τον παρακολουθεί και απαιτεί να μάθει ποιος τον έβαλε.


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

34o επεισόδιο
Η Μαρουσώ πιέζει τον Αντώνη για να την αφήσει να αποκαλύψει το μεγάλο τους μυστικό. Ο Παύλος καταρρακώνεται μόλις μαθαίνει ότι η Αγάπη απέβαλλε και ψάχνει να δει τι μπορεί να κάνει. Ο Ορέστης με τον Δημήτρη πιάνονται κανονικά στα χέρια για χάρη της Ελισάβετ, η οποία τελικά παίρνει το μέρος ενός εκ των δύο. Στο μεταξύ, ο Αντώνης ρίχνει τον εγωισμό του και ζητάει από την Αφροδίτη να βρεθούνε σπίτι του.. εκεί της λέει κάτι που την συγκινεί πολύ. Η Μαρουσώ δεν αντέχει άλλο και αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στον Φίλιππο! Ο Ορέστης βοηθάει την Ελισάβετ να διαπιστώσει κάτι για τον εαυτό της που την προβληματίζει πολύ. Ο Βασίλης πηγαίνει στο μαγαζί της Λίτσας και τη ρωτάει κάτι που την φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος κάνει το πρώτο βήμα και επισκέπτεται την Αγάπη στο σπίτι της.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

35ο επεισόδιο
Ο Παύλος προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αγάπη, αλλά το αποτέλεσμα είναι να συγκρουστούν ξανά. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος δείχνει σημάδια του παλιού του εαυτού, έχοντας βάλει κάποιον να παρακολουθεί το Φίλιππο. Ο Φίλιππος πάλι, δε μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια για το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρουσώ. Καταφεύγει στην Αγάπη, που προσπαθεί να ξεφύγει και να τον συναντήσει, αλλά ο Στέργιος αρρωσταίνει με ίωση και εγκλωβίζεται στο σπίτι, να τον φροντίζει. Παράλληλα η Αφροδίτη επιστρέφει στον Αντώνη, που της ζητάει το τηλέφωνο του Γιώργου, αποφασισμένος να τον συναντήσει. Συγχρόνως ο Δημήτρης συνεχίζει να παίζει χαρτιά και να χάνει μεγάλα ποσά. Την ίδια στιγμή η Αρετή είναι αναστατωμένη με την εξαφάνιση του Βασίλη από το σπίτι. Η Λένια μπαίνει στην αποθήκη, που έχει κρύψει ο Βαγγέλης τον αρκούδο με τις λίρες και τον ανακαλύπτει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !