Ο Νίκος Παππάς για το νέο ΕΣΡ:«Η Χώρα αποκτά μετά από πολλά χρόνια ΕΣΡ με νόμιμη σύνθεση»


Σήμερα πραγματώθηκε η κατά σειρά Διάσκεψη για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,από την οποία κι αναδείχθηκε ,επιτέλους,πρόεδρος(θυμήσου εδώ ).
Μετά απ' τη θετική αυτή έκβαση, λοιπόν,ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών κι Ενημέρωσης,Νίκος Παππάς,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

''Η επίτευξη συναίνεσης στη διάσκεψη των προέδρων είναι μια εξαιρετικά θετική στιγμή η οποία καθυστέρησε πάνω από 10 μήνες, ή μάλλον πάνω από δέκα χρόνια. Η Χώρα αποκτά μετά από πολλά χρόνια ΕΣΡ με νόμιμη σύνθεση. Ο δρόμος πλέον για τον διαγωνισμό και την αδειοδότηση είναι ανοιχτός. ​Κανείς πλέον δεν υποστηρίζει ότι δε πρέπει να γίνει αδειοδότηση. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να καταβληθεί τίμημα για την πανελλαδική εμβέλεια. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι πρέπει να συνεχιστεί η 27χρονη ανομία και ασυδοσία. ​ ​Υπάρχει πλέον ,και πολιτική βούληση, και ΕΣΡ, και νομοθετικό πλαίσιο και η κατάλληλη εμπειρία.​ Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι, όλες οι δυνατότητες που αναπτύξαμε κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της 30/8/2016 είναι στη διάθεση του νέου ΕΣΡ. Και το ανθρώπινο δυναμικό, και η τεχνολογική υποδομή και το λογισμικό, δύνανται να αξιοποιηθούν όπως και όποτε, ελπίζουμε συντομότατα, το νέο ΕΣΡ επιλέξει.

Καλή επιτυχία σε όλους''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: