Ο Αϊβάζης για την πρώην συμπαρουσιάστριά του:«Δεν κρατάω επαφές με την Όλγα Λαφαζάνη,ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις»


Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον ρ/σ,''Αrt fm 90.6'',και μέσα σε άλλα κλήθηκε να σχολιάσει διάφορα πρόσωπα,τηλεοπτικά και μη.


Μέσα σε αυτά ,λοιπόν,και η παρουσιάστρια,Όλγα Λαφαζάνη,με την οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαν αναλάβει το ΠΡΩΙΝΟΥΛΙ,στο Ε.Τι είπε ,λοιπόν,για τη συμπαρουσιάστριά του;

Για Όλγα Λαφαζάνη
«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί η Όλγα Λαφαζάνη, επαγγελματίας, εργασιομανής. Δεν κρατάω επαφές με την Όλγα Λαφαζάνη, ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις».

Για Αλέξανδρο Ρήγα
«Τον λατρεύω τον Αλέξανδρο Ρήγα, αγαπημένος! Είναι ένας άνθρωπος ευφυέστατος, με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ!».

Για Αλέξη Τσίπρα
«Ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα δεν είναι συμπαθής γιατί υπόσχεται πράγματα και δεν τα κάνει. Όταν κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του δεν νομίζω ότι είναι συμπαθής».

Για Λάκη Λαζόπουλο
«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι κάνει για τον εαυτό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος νομίζω είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι».

Για Μαρία Κορινθίου
«Την Μαρία Κορινθίου δεν τη συμπαθώ καθόλου. Είναι πάρα πολύ άσχημη γενικά. (Γέλια) Εντάξει τι να πω; Μια σχέση ζωής με την Μαρία Κορινθίου 9 χρόνια τώρα!».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: