Άγνωστα τα επόμενα βήματα Σαββίδη...


Σοκ και απογοήτευση με την προχειρότητα του ελληνικού κράτους , λέγεται  ότι επικρατεί στο επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη, μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία,όμως,ότι η περίπτωση του ομογενούς επιχειρηματία είναι ενδεικτική της αντιμετώπισης που επιφυλάσσει η Xώρα σε κάποιον που επιθυμεί (λέμε τώρα) να επενδύσει στην Ελλάδα! Είναι αδιανόητο να σκεφτεί κανείς το μέγεθος της δυσφήμισης, αν αντί του Σαββίδη που διατηρεί δεσμούς αίματος με τη Xώρα,στη θέση του ήταν κάποιος άλλος ξένος επιχειρηματίας που είχε πληρώσει μερικά εκατομμύρια ευρώ και ξαφνικά το ελληνικό δημόσιο του έλεγε «άκυρο» ,και στη συνέχεια έπρεπε μέσα από μια δαιδαλώδη νομική διαδικασία να διεκδικήσει τα χρήματά του πίσω!

Ως εκ τούτου, παραμένουν άγνωστες – προς το παρόν τουλάχιστον-  οι προθέσεις του επιχειρηματία για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του. Περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του. Ωστόσο, η πρόθεσή του να συνεργαστεί με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, λέγεται ότι παραμένει ζωντανή,παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να επιδιώκουν κάτι τέτοιο,κόντρα στις συνθήκες που επικρατούν και επιβάλλει η ελληνική τηλεοπτική αγορά, δεδομένου ότι είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν βιώσιμα σχήματα στο μέλλον!

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: