Μαρία Ιωάννου:«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός για να μου προτείνει τον ρόλο,διέκρινα δισταγμό»


Μας συστήθηκε ως ανασφαλής Όλγα, στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Ο φετινός, όμως, ρόλος της στο Star είναι εκείνος που εκτίναξε τις μετοχές της. Η όμορφη Μαρία Ιωάννου υποδύεται την απόλυτη «κακιά» στο επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ, «Zωή μου» (15.25), το οποίο υπογράφει η Καρμέλα Κατσαμένη, στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς.


Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός υποδύεται με μαεστρία τη δαιμόνια Μάνια, και για να μπορέσει να την ενσαρκώσει, έκοψε τα μακριά ξανθιά μαλλιά της υιοθετώντας ένα πιο σκληρό στιλ. «Είναι ένας κόντρα ρόλος, αλλά τον υποδύομαι με ενθουσιασμό. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός και ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς, ο Βάσος Βάσσου, για να μου προτείνει τον ρόλο της κακιάς, διέκρινα στη φωνή του έναν δισταγμό. Ωστόσο, εγώ τον ευχαρίστησα που μου πρότεινε επιτέλους ένας σκηνοθέτης να ζωντανέψω έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό της καλής και αξιοπρεπούς κοπέλας. Τώρα είμαι γυναίκα «έγκλημα» και το απολαμβάνω», λέει η Μαρία Ιωάννου μιλώντας στην εφημερίδα,''Espressoo''.

Εν συνεχεία,συμπληρώνει: «Η ηρωίδα μου είναι κακιά από τη φύση της. Δεν έχει ηθική ούτε συνείδηση, και αυτό της δίνει μια ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς κάθε πράξη της κρύβει μίσος και εκδίκηση».

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός ανήκει και στην ομάδα που γράφει τους διαλόγους του σεναρίου και αυτό για εκείνη είναι πολύ δημιουργικό: 

«Είναι μια συναρπαστική δουλειά η συγγραφή και με βοηθά καλύτερα στον τομέα της υποκριτικής. Με τη διπλή μου ιδιότητα ξέρω καλύτερα πώς κινούνται, πώς φέρονται οι άλλοι ήρωες και έτσι δουλεύω με άλλη οπτική την ηρωίδα μου».

Οι τηλεθεατές στην Κύπρο τη ρωτούν συνήθως αν θα παραμείνει κακιά έως το τέλος και αν θα επέλθουν για εκείνη οι «σωτήριες» τύψεις προκειμένου να μετανιώσει για όσα έχει κάνει...

«Η Μάνια θα παραμείνει κακιά παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Θα έρθει κάποια στιγμή που η ζωή της θα ανατραπεί, αλλά εκείνη θα συνεχίσει να έχει τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια συμπεριφορά και θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο. Η ηρωίδα μου έχει περάσει πάρα πολλά ως παιδί. Έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και συναισθηματικά, δεν έχει γνωρίσει την αγάπη και έτσι το μένος της είναι η άμυνά της. Η κακία της είναι η πανοπλία την οποία χρειάζεται για να μη διαλυθεί. Η μόνη αχίλλειος πτέρνα της είναι ο Γιάννης», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: