Η συγκλονιστική ιστορία της παρουσιάστριας ειδήσεων που αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση... γίνεται ταινία.

0

Η συγκλονιστική ιστορία της Christine Champak, της παρουσιάστριας που έβγαλε ένα 38αρι πιστόλι και έδωσε τέλος στην ζωή της σε… ζωντανή μετάδοση. Κανείς δεν υποπτεύθηκε τον Ιούλιο του 1974, όταν η 29χρονη δημοσιογράφος ότι προετοίμαζε το θάνατό της όταν είχε ρωτήσει τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού αν θα μπορούσε να κάνει ένα κομμάτι για τις αυτοκτονίες.

Ήταν μια κοπέλα με πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης, ωστόσο ήταν μια γυναίκα που έζησε δύσκολη εφηβεία και έμεινε παρθένα μέχρι τα 29 της χρόνια. Δεν ήθελε να κάνει σχέση. Δεν ανοιγόταν σε κανέναν. Θεωρούσε τον εαυτό της «λίγη», δεν έβγαινε ραντεβού, ενώ μια επέμβαση αφαίρεσης ωοθήκης όταν ήταν παιδί την έκανε να νιώθει ακόμα πιο μειονεκτικά.

Είχε στενή σχέση με τη μητέρα της και ήταν μοναχική. Είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και έκανε μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας. Το 1970 είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση φαρμάκων. Προσπαθούσε να κρύψει τα μεγάλα της προβλήματα γιατί φοβόταν ότι θα απολυθεί.

Εργαζόταν στο WXLT-TV, αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως παρουσιάστρια εκπομπής με κοινωνικά και τοπικά θέματα.

Το πρωί της 15ης Ιουλίου 1974, άνοιξε το πρόγραμμα διαβάζοντας ειδήσεις εθνικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα σε ένα τοπικό εστιατόριο, το Beef and Bottle. Το βίντεο με το ρεπορτάζ από το εστιατόριο μπλόκαρε. Εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα λέγοντας:

«Σύμφωνα με την πολιτική του καναλιού να σας φέρνει τα τελευταία, ζωντανά νέα από "αίμα και έντερα", θα δείτε άλλη μια πρωτιά -μια απόπειρα αυτοκτονίας». Τράβηξε το περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε πίσω από το δεξί αυτί. Έπεσε απότομα προς τα εμπρός, ενώ ο τεχνικός διευθυντής αμέσως έριξε μαύρο στην οθόνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sarasota Memorial και πέθανε 14 ώρες αργότερα.

Η ζωή και οι τελευταίες δραματικές της στιγμές έγιναν ταινία από τον σκηνοθέτη Antonio Campos.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !