Ο Γουόρεν Μπίτι τιμήθηκε για την προσφορά του στον κινηματογράφο

Unknown
0

Έπειτα από πέντε και πλέον δεκαετίες στο Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γουόρεν Μπίτι τιμήθηκε από το The Museum of the Moving Image στη Νέα Υόρκη χθες βράδυ, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της πρώτης του ταινίας ύστερα από 15 χρόνια.


Ο 79χρονος Μπίτι άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1950 πριν στραφεί στις κινηματογραφικές ταινίες, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα το 1967 ως πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας γκάνγκστερ "Bonnie and Clyde" ("Μπόνι και Κλάιντ"), η οποία θεωρήθηκε ορόσημο στην ιστορία των αμερικανικών ταινιών.

Στο νέο του φιλμ, το ρομαντικό δράμα "Rules Don't Apply", του οποίου είναι επίσης ο σεναριογράφος και ο παραγωγός, ο γοητευτικός Μπίτι υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο Χάουαρντ Χιουζ στον πρώτο του ρόλο ως ηθοποιού σε 15 χρόνια και στην πρώτη του σκηνοθεσία μετά την καυστική πολιτική κωμωδία "Bulworth" του 1998. Η πρεμιέρα θα γίνει τη βραδιά των εγκαινίων του Φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI Fest) στο περίφημο TCL Chinese Theater στο Λος Αντζελες. Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 23 Νοεμβρίου.

«Ήθελα λίγο χρόνο, ξέρετε αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή», απάντησε ο Μπίτι όταν ρωτήθηκε για το μακροχρόνιο διάλειμμά του από την κινηματογραφική βιομηχανία.

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί για την 30η ετήσια εκδήλωση Black Tie Salute και έχοντας στο πλευρό του την ηθοποιό και επί 25 χρόνια σύζυγό του Ανέτ Μπένινγκ, ο Μπίτι δήλωσε ότι η οικογένειά του μετράει περισσότερο από τις επιτυχίες του στο Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων πολλές υποψηφιότητες για Οσκαρ και Χρυσές Σφαίρες. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη τύχη που είχα στη ζωή μου», δείχνοντας την Μπένινγκ. «Έπειτα έχουμε και τέσσερα παιδιά, συνεπώς αυτό είναι καλύτερο από ίσως 50 ταινίες, κάθε παιδί είναι καλύτερο από 100 ταινίες».

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !