Στον αέρα το πρόγραμμα της ΕΡΤ- Όλο το ρεπορτάζ...


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΡΤ, καθώς, βάσει διάταξης για τις ΔΕΚΟ, η εταιρεία οφείλει να δώσει υποχρεωτικά άδειες και ρεπό στους εργαζομένους έως το τέλος του χρόνου, ώστε να μην υπάρξει υπόλοιπο.

Οι υποχρεωτικές άδειες δημιουργούν μεγάλες ελλείψεις κυρίως σε τεχνικό προσωπικό και θέτουν σε κίνδυνο την κανονική λειτουργία της εταιρείας στην εκπνοή του έτους. Μάλιστα,λόγω των ελλείψεων θα ανασταλεί για περίπου ένα μήνα η μετάδοση εκπομπών, με πιο ευάλωτες τις εβδομαδιαίες εσωτερικής παραγωγής που βγαίνουν κατά κανόνα με έξτρα βάρδια τεχνικών. Ανάμεσα σε αυτές είναι το ''Επτά'' με τη Βάλια Πετούρη, η εκπομπή, ''Στα άκρα'', με τη Βίκυ Φλέσσα, η παιδική μουσική εκπομπή,'' Duo Fina'' κ.ά. .Αν και μετ’ εμποδίων, κανονικά αναμένεται να συνεχίσουν οι ζωντανές καθημερινές εκπομπές, αλλά και οι εξωτερικές παραγωγές που δεν επηρεάζονται από το μέτρο των υποχρεωτικών αδειών.

Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: