Τζένη Μπότση-Αλέξανδρος Μιχαλάς: Πρώτα ο πελαργός, μετά ο γάμος!

Unknown
0

Η ζωή της Τζένης Μπότση και του συντρόφου της Αλέξανδρου Μιχαλά άλλαξε µέσα σε µία στιγµή, όταν η ηθοποιός διαπίστωσε πως είναι έγκυος. Και από τότε οι εξελίξεις στη ζωή του ζευγαριού διαδέχονται η µία την άλλη.
Η γοητευτική Τζένη εγκατέλειψε κάθε επαγγελµατική δραστηριότητα για να ζήσει αυτή την τόσο όµορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυµοσύνη της. Πάντως, σύµφωνα µε πληροφορίες από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, δεν πρόκειται να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους πριν έρθει στον κόσµο το παιδί τους. Αµέσως µετά, όµως, σκοπεύουν να παντρευτούν.

Εκείνο που λίγοι γνωρίζουν είναι πως τόσο η µέλλουσα µαµά όσο και ο σύντροφός της δεν θέλουν να µάθουν το φύλο του µωρού, αφού έτσι κι αλλιώς την ίδια χαρά θα νιώσουν είτε πρόκειται για κοριτσάκι είτε για αγοράκι. Όσο για τις απαιτούµενες προετοιµασίες, σύμφωνα με τη real, θα γίνουν κανονικά, χωρίς όµως τα χρώµατα της προίκας του µωρού να είναι ροζ ή θαλασσί, αλλά ουδέτερα.

Ήταν τον περασµένο Αύγουστο όταν η Τζένη Μπότση ενηµέρωσε τους συντελεστές της µουσικοχορευτικής παράστασης «Πάµε σαν άλλοτε», στην οποία είχε κλείσει να κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο και παίζεται στο θέατρο «Βεργίνα» στη Θεσσαλονίκη, πως για λόγους ανωτέρας βίας έπρεπε να αποχωρήσει από τον θίασο. Τον ρόλο της ανέλαβε η επιστήθια φίλη της Ευαγγελία Μουµούρη. Λίγες ηµέρες πριν είχε κάνει το ίδιο και για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση µου», χωρίς να δώσει λεπτοµέρειες για τους λόγους που θα απείχε και από αυτή την πολλά υποσχόµενη τηλεοπτική δουλειά. Τον ρόλο της πήρε η Μαρία Ανδρούτσουκαι ήταν πολλοί εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί έπαιρνε µία τέτοια απόφαση εφόσον επρόκειτο ουσιαστικά για την επιστροφή της στην τηλεόραση µετά από αρκετό καιρό. Όπως αποδείχτηκε, ο λόγος ήταν σοβαρός και φυσικά πολύ ευχάριστος, αφού η ηθοποιός και ο σύντροφός της ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Το ειδύλλιό τους, το οποίο µετράει ήδη δυόµισι χρόνια, έχει εξελιχθεί µε το πέρασµα του χρόνου σε σχέση ζωής, την οποία θα επισφραγίσει ο ερχοµός του µωρού τους.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !