Δημήτρης Καταλειφός για τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ:«Το σίριαλ είναι ριμέικ από ένα ισραηλίτικο...»


O Δημήτρης Καταλειφός,πρωταγωνιστεί φέτος στο κοινωνικό σίριαλ του ALPHA,''Η λέξη που δε λες''.  Ο ηθοποιός ,παραχωρώντας συνέντευξη στο ΒΗΜΑ,αναφέρθηκε στη σειρά αλλά και στο πρόβλημα της διαφορετικότητας που κυριαρχεί στις μέρες μας...


Φέτος επανήλθατε στην τηλεόραση, με το σίριαλ, «Η λέξη που δε λες». Ποια είναι αυτή η λέξη; 

''Η λέξη που δεν λες είναι ότι το παιδί σου έχει αυτισμό. Το κρύβεις γιατί ντρέπεσαι για τη διαφορετικότητα. Αυτή είναι η υπόθεση και ένα πραγματικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Και ο αυτισμός έχει αυξηθεί από το 8% στο 15%. Το σίριαλ είναι ριμέικ από ένα ισραηλίτικο. Παίζω τον ρόλο του παππού και τους γονείς του παιδιού παίζουν η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ξέρετε ότι και ο Σπίλμπεργκ είχε αυτισμό αλλά σε ήπια μορφή;''.

Ομολογώ ότι όχι, αλλά η διαφορετικότητα παίζει πολύ στις μέρες μας. Πώς τη βλέπετε; 

''Τι θα πει αυτό; Θεωρώ αδιανόητο ένας καλλιτέχνης να μη σέβεται την ιδιαιτερότητα που δίνει σε έναν άνθρωπο, η φύση. Και να, η διαφορετικότητα που ξεσήκωσε τους γονείς στα σχολεία εναντίον των παιδιών των μεταναστών, και να, τα παιδιά που κάνουν μπούλινγκ σε ένα άλλο παιδί επειδή είναι χοντρό, και να, πίσω από αυτό, η οικογένεια με τα σύνορα που λέγαμε. Μπορεί και εταιρεία συμφερόντων να είναι η οικογένεια, μια εταιρεία που κλείνεται στο καβούκι της και όλοι οι άλλοι δεν υπάρχουν. Μην ξεχνάμε ότι για τα οικογενειακά συμφέροντα γίνονται και εγκλήματα παντός τύπου, και ότι μερικές φορές οι οικογένειες μοιάζουν με μικρές εγκληματικές εταιρείες ''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: