Νικόλας Μακρής: «Αυτή την περίοδο δουλεύω δύο σενάρια για...»

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός,Νικόλης Μακρής, «Αυτή η νύχτα μένει», διαδραματίζεται σε μια εποχή που, αν και δεν είναι τόσο μακρινή, δεν τη βίωσε. Πόσο τον δυσκόλεψε άραγε αυτό ;Ο καλλιτέχνης,μιλώντας στο 7 ΜΕΡΕΣ TV,απαντάει...


«Είμαι παιδί του '80 και παρόλο που δεν έζησα τα μπουζούκια τότε, έχω έντονη την αίσθηση των ανθρώπων της εποχής. Πολλές εικόνες, μυρωδιές και ιστορίες από εκείνα τα χρόνια, που, ίσως επειδή ήμουν μικρός, χαράχτηκαν στη μνήμη μου και έμειναν. Μου φάνηκε πολύ οικεία η παράσταση, γιατί, έτσι κι αλλιώς, χρειάζεται να περάσουν κάποια χρόνια για να μπορέσεις να κατανοήσεις μια εποχή».

Εκτός από την υποκριτική, τον γοητεύει και η σκηνοθεσία,όμως... 

«Η σκηνοθεσία ήταν μέσα μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο θέατρο, αλλά άργησε να εκδηλωθεί επίσημα. Τώρα αισθάνομαι πιο έντονα την ανάγκη να δημιουργήσω ολοκληρωμένα έργα. Αυτή την περίοδο δουλεύω δύο σενάρια για κινηματογράφο. Το ένα για μεγάλου μήκους ταινία, ενώ έχω στον νου μου και κάτι για το θέατρο την άνοιξη».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: