Αυτή είναι η παρουσιάστρια των backstage του «The Voice»

Unknown
0
Ένα «φρέσκο» πρόσωπο – έκπληξη θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage του «The Voice»!
Λίγο αφότου ανακοινώθηκαν επίσημα ο παρουσιαστής και οι coaches του talent show, τοpeoplegreece.com αποκαλύπτει αποκλειστικά πως στα παρασκήνια θα είναι η Έλενα Τσαγκρινού.

Η 21χρονη ταλαντούχα και σέξι τραγουδίστρια των Otherview γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Γαλάτσι και ζει στην Αρτέμιδα. Η πρώτη της επαφή με την μουσική και το τραγούδι ήταν σε ηλικία 13 ετών, όταν πήγε στο μουσικό σχολείο της Παλλήνης, ενώ βγήκε πρώτη φορά στην δημοσιότητα το 2009, οπότε και διαγωνίστηκε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1.

Από το 2013, η Έλενα είναι το κορίτσι του δημοφιλούς συγκροτήματος και επιλέχθηκε από τον Βασίλη Κουμεντάκο και τον Δημήτρη Ίσσαρημετά από διαγωνισμό που «έτρεξε» στο Ίντερνετ, ύστερα από την αποχώρηση της Κρυσταλλίας.


Εκτός από την παρουσίαση των backstage του «The Voice», οι Otherview θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, καθώς θα εμφανιστούν στον κινηματογράφο, αλλά και στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η συνεργασία τους με τους Goin’ Through, «Εμείς Μαζί», το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «The Bachelor», ενώ από τα μέσα του μήνα θα βρίσκονται με τις Mέλισσες στο «Box».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !