Επίσπευση εξελίξεων στην απογευματινή ζώνη του Ant1...

Επισπεύδεται το φινάλε της απογευματινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου".Έτσι μπορεί η αρχική απόφαση του Ant1 να ήθελε το παιχνίδι να ρίχνει αυλαία στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου,ωστόσο λόγω χαμηλών πτήσεων στην τηλεθέαση αυτό θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Σύμφωνα με το newsit.gr,η "Μαμά" θα μας αποχαιρετήσει στα τέλη Νοεμβρη και από τις αρχές Δεκέμβρη θα την αντικαταστήσει το "Lucky Room" του Γιώργου Λιάγκα που ήδη θα έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο prime time της Κυριακής.

Ρίχνοντας μια ματιά στις ημερομηνίες αντιλαμβανόμαστε το εξής:Λογικά η τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και το "Lucky Room" θα γίνει καθημερινό από τη Δευτέρα 5 του μηνός.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί βέβαια ακόμα αν η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα προβάλλεται στην τωρινή ώρα της "Μαμάς",δηλαδή στις 4.20 ή στην αρχική της,δηλαδή στις 5.45.Το πιο πιθανό είναι το δεύτερο,αφού ο σταθμός επιθυμεί να ανεβάσει κατά πολύ το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη,που ήδη την τελευταία εβδομάδα έχει ανεβάσει στροφές.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αναλάβει κάποιο νέο τηλεπαιχνίδι στο δεύτερο μισό της σεζόν ή θα περιοριστεί στο "The 2night show".το οποίο βέβαια σαρώνει στη late night ζώνη του Ant1.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: