Ανατροπή στο πρόγραμμα του ANT1-Tέλος τα ΚΛΕΙΔΙΑ-Έρχεται το ΤΑΜΑΜ στη θέση τους!


Είναι από τις καινούργιες σειρές του σταθμού για τη φετινή σεζόν, αλλά τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να την «κόψουν» από τον αέρα και μάλιστα στη θέση της να βάλουν σειρά σε επανάληψη.

Από την επόμενη βδομάδα, λοιπόν, η ελληνοκυπριακή σειρά, «Τα πέντε κλειδιά», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Λένας Μαντά, σταματά να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Και λέω «σταματά» κι όχι «κόβεται» ,γιατί η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται,όπως ενημερώνει στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, κανονικά και από τον ΑΝΤ1 Κύπρου, ενώ οι Έλληνες τηλεθεατές θα την παρακολουθούν από το… αδερφό κανάλι του ΑΝΤ1 Ελλάδος, το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το συγκεκριμένο κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ,αλλά αύριο, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, θα προβληθεί για τελευταία φορά από τον ΑΝΤ1.

*Να σημειώσουμε πως το κανάλι έχει ήδη τροποποιήσει το πρόγραμμά του,κι έτσι τη θέση των ΚΛΕΙΔΙΩΝ θα πάρει η επιτυχημένη σειρά του καναλιού ,ΤΑΜΑΜ,που θα προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη.Μάλιστα,να πούμε ότι ο σταθμός επέλεξε να ''ρίξει'' στη μάχη αυτή τον 1ο κύκλο του σίριαλ αυτού...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: