Πονοκέφαλοι στον Alpha...

Διαβάσαμε το Σαββατοκύριακο πως ο Alpha έχει ¨πονοκεφαλιάσει¨ σχετικά με τις χαμηλές πτήσεις των εκπομπών ¨Happy Day¨,¨Ελένη¨ και ¨Ξανά Δέστε τους¨,ωστόσο αυτά τα τρία ¨προβλήματα¨ δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με τη φετινή παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή ¨Βράδυ¨.

Η πρεμιέρα κυμάνθηκε πολύ χαμηλά,ωστόσο οι αισιόδοξες φωνές του καναλιού θεώρησαν πως αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός πως πολύς κόσμος ενδεχομένως να μη γνώριζε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκινούσε την προηγούμενη Τρίτη.Τα νούμερα όμως της δεύτερης εκπομπής ήταν ακόμα πιο χαμηλά,κάτι το οποίο έχει προκαλέσει ισχυρό ¨σεισμό¨ στην Κάντζα.

To 15,6 του συνόλου στην πρώτη εκπομπή έγινε 12,5 στη δεύτερη και το 15,8 στο νεανικό πήγε στο 11,1 αντίστοιχα.Νούμερα οριακά πάνω από τη βάση,ενώ την ίδια ώρα ο Ant1 με το ¨Daddy Cool¨ και το ¨Όλα Ξεκόλλα¨ έχουν πολύ υψηλότερη τηλεθέαση.

Σίγουρα τα στελέχη του Alpha δεν είναι ικανοποιημένα με την πορεία του προγράμματος και ελπίζουν πως στο άμεσο άμεσο μέλλον θα υπάρξει άνοδος.Αν δεν υπάρξει,κανείς δεν γνωρίζει τι αποφάσεις θα παρθούν...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπε η Β. Μπάρμπα... Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και πολλοί θα βγουν εκτός παιχνιδιού.